Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben gene gelıyorum bu persembe adadayım sızı kırarmıyım yapalım mangalı kesın kes :=) 5-6 gun kalıp donecem ona gore..... bı etkınlık varsa gelırım yanı....

hosgeldın aramıza ben Alı bende unıversıte okuyorum heralde:) gorusmek uzere....

Ali mesajımı aldınmı? Özel mesaj attım sana....

abı okudum mesajı da cevabı forumda veremıyorum sınırlendıgım ıcın.hepsı yalan temızlık falan yapmadı bı hava tuttu o kadar kendilerini haklı cıkartmaya calısıyolar bı hortum 50 ytl olur mu?ıscılıkte 45 ytl yazdılar neyse detaylı olarak gelınce konusuruz...

abi ayıpsınız şaka yaptık ya her türlü ayarlamaya varım :D varmı action aklınızda ben sapancadayım

campus tayfası çarşamba 1 de gizli bahçede buluşalım diyorum uyar mı

..saat 3 e kadar mesailer kabilesinin bir üyesiyim şevko..4 gbi dersen olabilitesi ar..5 te dersim war,derse kadar takılbilitemis de war...

:D bnm de 1.50 de dersim vardı ya unutmuşum 4 bana uyar

ihtiyarlar heyetini bekleriz :D:D:D

Şevket yarım saat önce Sapanca'daydım,iş çıkışı arkadaşı bıraktım...Bilseydim arardım dönüşte..Yarın buluşuyorsunuz demek kampüsçüler sizi...Birde esrarengiz isimler koşmuşlar buluşma yerine gizli bahçe falan...Basarım bak bahçenizi ona göre :D
Bu arada yarın arabayı veriyorum boyaya...İnşallah hayırlısı olur..Buluşma olursa 1 hafta içerisinde beni evden alırsınız artık... :)

tamam abi 3 kişi campus tayfası heralde katılım az olmadı toplu buluşalım bi yer söle abi ayarlarız

Geri