Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
..şu wizeler bitsin..bi mangal dumanı çekmek istiorum ahali......aşkın abinin yeni ew şerefine.....hoşgeldin sempatik bu araa...nerdensin,ne yaparsın???

..şu wizeler bitsin..bi mangal dumanı çekmek istiorum ahali......aşkın abinin yeni ew şerefine.....hoşgeldin sempatik bu araa...nerdensin,ne yaparsın???

yaa duygulandırmayın beni mangal dedinizmi akan sular durur habersiz bişey yaparsanız küserim. şaka şaka bensize küsemem.

Selam arkadaşlar bende sakaryaliyim. herkese selamlar

Hoşgeldin Bahadır.. Hallettinmi ışıklandırma işlerini.. :)

Şevket sahilde de olur...Tam karar verdiğimizde yeri istişare yaparak ayarlarız...

Aşkın arada bizi yoklamayı unutma....Çağrınında dediği gibi yeni evin şerefine yapıcaz bir mangal ... :)

Son düzenleme:
hoşbulduk arkadaşlar. sakarya merkezde yenicami tarafında oturuyorum. mutlu abi ışıklandırma işlerini tamamen hallettim eskisine göre süper oldu. bütün düğmeleri kırmızı, göstergeleride beyaz kırmızı yaptım çok güzel oldu

hos geldın bende Alı gorusmek uzere....

benden habersız vectraya bıseler mı yaplıyor yoksa???

bu arada da hepınıze kırgınımım 10 gune yakın adadaydım hıc bırınızden ses cıkmadı mangalıda kendı kendınıze yapın.

bu arada da hepınıze kırgınımım 10 gune yakın adadaydım hıc bırınızden ses cıkmadı mangalıda kendı kendınıze yapın.

Ali kusura bakma...Seninle görüştükten sonra pazar günü saat 12:00-13:00 arası Yasin'le Oto pazarına giderken aradım seni,ama telefon kapalıydı bende gittin sandım...Tamamen sebep buydu yaniii..Bir dahada geri dönmeyince gittin sandım...hatta tam saati vereyim 12-04-2009 saat 12:12 de aramışım..
Henüz mangal kıvamına gelmedikk... Vizeleri bekliyoruz...Bu arada bir dahaki gelişin ne zaman..?

Bahadır bizim numaralar ve mail adresleri yazıyor arka sayfalarda oradan bize ulaşabilirsin..Bir dahaki buluşmada bekliyoruz senide...

abi telim bir ara sarj nedeni ile kapaliydi bir ay sonra falan gelebilirim galiba aradigin icin tesekkur ederim.bende manifolt hortumunu patlattim malum yilbara gittim optuler ufacik bi kaucuk boru yuzunden Allah topunun ....neyse ben gelince yazarim,haber ederim abi gorusmek uzere

sempatik hoşgeldin aramıza

Geri