Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında 300 liraya spor koltuk vardı kırmızı benim elemanda o satıldı yoksa sana alırdık

aslında olabilirmiş..nasip...bahar şenlikleri yapılacakmış bu sene...bi oto show bölümü falan açarlar belki....??

Ali,Yasin diye bir arkadaş vardıya son buluşmadaki videoları,resimleri çeken.....Galiba siz onunla anfi konusunda konuşmuşsunuz Jvc 1600 watt lık bir anfi varmış elinde..haberin olsun...Eğer düşünüyorsan bana haber ver...

abi bilemiyorum biraz dusuneyim haber ederim ben sana/

ya su an alacak durumum yok yaz icin de birsey soyleyemem simdilik .sitede birisinden buldum 6 kanalli jl audio marka babam izin verirse onunla anlasacak gibiyiz ama gelecek zaman ne olur bilemem. Yasin abiye tesekkurlerimi iletirsen sevinirim.haber verdigin icin sana da tesekkur ederim .

Her zaman Ali problem değil..Yalnız sen yinede bunuda düşün....Fiyatı normalmi bilmem ama galiba 150 tl diyor amfi için... Bana ucuz geldi parası..Ama sen piyasayı daha iyi bilirsin..

Turkiye ye gelince gorusuruz gene abi...

çarşamba günü saat 19 30 da (yarın) orman parkta buluşalım diyoruz katılımlarınızı bekliyoruz çay nargile tavla olayları:D

http://www.panoramio.com/photo/4579075

linkten ulaşım haritasını ve mekanın resmine ulaşabilirsiniz

1-akduman
2-şevko

Evet arkadaşlar...Yarın akşam'19:30 da..Orman Park'ta..herkes davetlidir....Ali hariç... :D

1-Akduman
2-Şevko
3-.......?

Son düzenleme:
3. Ali
belki süpriz yapabilirim :)

Geri