Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çağrı sen niye kılıf alıyosun koltukların durumu nedir ?

çay olayı bana uyar:D

YZ 802 plaka hocam..hafta içi ayarlarsak bi akşam çay içmeye gidelim biyerlere..kılıfçı şart değil hemen..bütçeyide zorlamasam ii olacak hem...
plakayı hatırladım ama seninle karşılamadık sanırım günümün çoğu dışarda geçiyor. umarım memnunsundur. ben direksiyon la daha çok uğraştığım için... tuncay benim çok yakın arkadaşımdır.. ben kaza yaptığımda tanıştık onunla çok yardımlarını ilgililerini gördüm bende onların yanındayım her zaman. çayı nerde içeceksiniz :)

operasyon aramıza hoş geldin. bu aralar aşırı yoğunum örnek dün gece saat 3 te eve gidebildim. resmen ayakta uyuyorum. bilgisayarın başına dahi oturamıyorum. konulardan uzak kaldım. bişeyler yaparsanız beni cepten arayın.

operasyon aramıza hoş geldin. bu aralar aşırı yoğunum örnek dün gece saat 3 te eve gidebildim. resmen ayakta uyuyorum. bilgisayarın başına dahi oturamıyorum. konulardan uzak kaldım. bişeyler yaparsanız beni cepten arayın.

Sen merak etme Aşkın iş olsunda...kendini fazla yorma... ;)

Ali,Yasin diye bir arkadaş vardıya son buluşmadaki videoları,resimleri çeken.....Galiba siz onunla anfi konusunda konuşmuşsunuz Jvc 1600 watt lık bir anfi varmış elinde..haberin olsun...Eğer düşünüyorsan bana haber ver...

vuslat aygün ve operasyon aramıza hoşgeldiniz

Heyyytt avatarını sevsinler seninn.... :D

çağrı sen niye kılıf alıyosun koltukların durumu nedir ?

çay olayı bana uyar:D

araba kırmızı şevko.koltuklar klasik döşeme...birasda yıprandı sanırım...bütçeyi ayarlayıp bi döşeme alayım diyorum..

aslında 300 liraya spor koltuk vardı kırmızı benim elemanda o satıldı yoksa sana alırdık

Geri