Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
...iktiat okuorum,memleket elazığ ama 8 yıldır burdayım...şu buluşma olayı hoşuma gidecek heralde...dsi nin orda oturuorum...sanırım o müteahhit le bi bağlantım yok....

eyvallah Çağrı isim benzerliğiymiş ben varnada okudugum ıcın bensız bulusma yapmanızı ıstemıyorum:)ben nısanda kesın gelecem ya nısanda yada nısandan once bulusur bı mangal partısı yapmak guze olur gıbıme gelıyor tabı dıger arkadaslar ne der bu fıkre bılemem ılk mangal lafı Mutlu abımden cıktı devamı da gelsın:)

..ne okuosun varna da ali? ayrıca nazire yapma fırsatı war elimde hazır...sen gel yaparıs bi poyrazlarda mangal parti...

tamam cagri yapalim valla nazire nedir?ben varnada su an ing. hazirlik okuyorum ardindan elektronik muh.okuyacagim.benim msn adresi aliulvikeskin@hotmail.com ordan daha rahat konusuruz.

...ayna lazım.

hazır sakarya grubundayken bi sorayım...bana corsa c için top ayna lazım..sakaryada modifiye aksesuar nerden bulabilirim,sizin warmı bildiğiniz yer....?

hazır sakarya grubundayken bi sorayım...bana corsa c için top ayna lazım..sakaryada modifiye aksesuar nerden bulabilirim,sizin warmı bildiğiniz yer....?

Çağrı bu konuda sanırım Oğuz yardımcı olabilir sana (Sagopa_Gizmo)...Onda da Corsa C var ve top aynaları var.....

benim sana onerim istanbul aksaraydan yada istanbul bostancida ki aksesuarcilara bak eminim adapazarindakilerden daha uygundur.

..

istanbulla uğraşmak istemiorum..burda halletme taraftarıyım ama oğuz ustayla irtibata geçeyim,yardımcı olur umarım..

yaa Ali seni beklersek biz burda ağaç olucaz eğer gönlün olur ise ben bir buluşmayı nisandan önce ayarlayayım. bu seferlik çayla idare ederiz sen gelince mangal yaparız.

Heralde Ali için bir sorun olmaz Aşkın... :D Uzakta olduğu için kanı kaynıyor,özlüyor.. :D Bu hafta sonu olmazsa tanışırız birer çay içeriz yeri ve zamanı sen belirle...Gelmek isteyenlerde gelirler.. ben yine mail adresimi yazayımm... tazmania_542@hotmail.com

Geri