Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi sapancadan geldim. ve başka bir yere şeref konuğu olarak misafirliğe gidiyorum mecburen :( . arkadaşlar uyarmı bilmiyorum ama Mutlu abi gece 12.30 da işten cıkacak eğer uyarsa bizim evin aşağısındaki cardakta cay demleyip içebiliriz.tlf num açık uyacak arkadaşlardan haber bekliyorum. 555 586 59 08

şimdi sapancadan geldim. ve başka bir yere şeref konuğu olarak misafirliğe gidiyorum mecburen :( . arkadaşlar uyarmı bilmiyorum ama Mutlu abi gece 12.30 da işten cıkacak eğer uyarsa bizim evin aşağısındaki cardakta cay demleyip içebiliriz.tlf num açık uyacak arkadaşlardan haber bekliyorum. 555 586 59 08

Saat çok geç bana uymaz, size iyi hoş sohbetler. :(

slm arkadaşlar bende sakaryadan şahin yeni gördüm başlığı inşallah birgün bende gelirim buluşmaya aracım 1999 astra

aramıza hoşgeldin. bu sayfayı takip edersen görüşeceğimiz tarihleri önceden yazıyoruz...

Hoşgeldin Şahin...Ali'nin de dediği gibi bu sayfadan buluşmaları takip edebilirsin..

Sakaryalılar durgun :) haftasonu ordayım beyler =) şimdi yola çıkıyorum :D

iyi akşamlar herkese..

ben yokum ondan dır :D :D :D hoş sefa gidersin inşaallah :D

arkadaşlar kent meydanındaki fuara sakarya drag kulübü adına stand açtık hepinizi beklerim...

arkadaşlar kent meydanındaki fuara sakarya drag kulübü adına stand açtık hepinizi beklerim...

İş çıkışı baktım 13:00 açılış diyor...Bu ne keyif kardeşim böyle.. :) İmkanlar dahilinde gelicem inşallah... :)

iyi geceler. sakaryadan döndüm bile :) kent meydanındaki fuarı da gezdim gezerken denk geldi =)

Geri