Şahin'e BMW motoru takıp 240 yapınca yakalandı

yeni yasayla orjinal motor hacmi %10 artırılıp veya eksiltilebiliyor diye biliyorum. yani ruhsata işlenebilir kimse bg gücüne bakmıyor tescilde. önemli olan motor hacmi frenler ve motor bağlantıları. 1600 cc araç !760 cc olarak motor değişip işletilebilir. zaten sanırım bu arkadasta 3.18 motoru takmıs. 1796 cc olması o motorda. eğerki aradaki 36 cc ye göz yumulursa ruhsata da işletlir. motorun faturalı olma şartı var tabiki
 
Evet Murat Bey bende audi 80 dizel moturun kuş serisine tam uyup oturduğunu ve eskiden birçok kişinin bu şekilde dizele bindiğini duymuştum.
Audi 80 motoru bir çok arabaya uyar hatta VW minibüslere bile koyan var.
 
bu yaptın işi güzel pistlerde görsek birde seni bursayı birbirine katmanın ne anlamı var polislerin yakaladığı ve aracına el koyduğu iyi oldu
 
Elemanın aranma sebebi Harun Taştan tarzı trafikte sıfır çizmeler ve makas videoları, kimse Swap işlemi(motor uydurma) sebebiyle aramıyordu, tek sıkıntı trafikte insan hayatını tehlikeye atan unsurlar.
Yoksa trafikte bir çok 305 dereceli eksantrikli, MPI ateşlemeli beyinli kuş serisi araç bulmak mümkün. BMW araçlar da kendi içlerinde stroker mantığı ile 2.0 motoru 2.8 yaparak, turbolayarak yardırabiliyor. VAG grubunun TSI motorlu araçları da altı üstü bir yazılım ile felaket güçler alabiliyor, bu işin sonu yok, yeter ki gücü elde etmek istenilsin :)

Bu arada motoru şahine diyagonal şekilde uydurmamışlar, motorun BMW 3.18IS içindeki hali de böyle. M42b18 ve M44b19 motorların ikisi de bu şekilde eğik konumlandırılmış E36 şasisine :)
 
Geri
Üst