• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Sağa sinyal verince sola yanıyor

eraycelik

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Cümleten selamlar saygılar aracım corsa d 170.xxx km de konfor sinyali ve uzun sinyalde sağa verdiğimde bazen bir kere sol yakıp sağ yakmaya başlıyor bazen ise sadece sola yakıyor bazen hiç sorun yokmuş gibi sağa direkt sorun olmadan yakıyor sorunun kaynağını çözemedim 1-2 elektrik ustası sinyal kolunu değiştir dedi ama bana pek mantıklı gelmedi yardımcı olur musunuz başına böyle bir durum gelen var ise tecrübelerini aktarırsa çok mutlu olurum

Kendim konu açmayı bulamadım bende 2001 model b kasa 1.6 Opel Vectra var araç boştayken al ver yapıyor 1300-2000 bin devire kadar çıktığı oluyor ama bazende hiç yapmıyor ama direksiyon düzken yapmıyor sağa sola hareket edince tekrar yapıyor neden olabilir yapay zeka hidrolik direksiyon müşürü arızalı olabilir diyor doğru mu

Cümleten selamlar saygılar aracım corsa d 170.xxx km de konfor sinyali ve uzun sinyalde sağa verdiğimde bazen bir kere sol yakıp sağ yakmaya başlıyor bazen ise sadece sola yakıyor bazen hiç sorun yokmuş gibi sağa direkt sorun olmadan yakıyor sorunun kaynağını çözemedim 1-2 elektrik ustası sinyal kolunu değiştir dedi ama bana pek mantıklı gelmedi yardımcı olur musunuz başına böyle bir durum gelen var ise tecrübelerini aktarırsa çok mutlu olurum
Elektrikli direksiyon arızası yakında direksiyonda sertleşir 30 bin

Geri