sağ ve sol aynalar sallanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hüsom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hüsom

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 92 vectra sahibiyim tek şikayetim aracımın sağ ve sol aynaları çok sallanıyor oynuyor sizce değiştirmelimiyim yoksa tamir şansı varmı yardımcı olursanız sevinirim

hakkaten benim arabanında sallanıyor dokunsan düşecek gibi

benim de sol ayna geçenlerde katlarken kırıldı o katlama bölgesinden, elektrik bandıyla sabitledim şimdi öle duruyo :)

tamir için zaman ve biraz bilgili bir usta gerekli.onun alacağı ücreti bilemem ama yenisinin tanesi 30 tl.karar sizin

Çoğunlukla aracınıza yakın geçen yaya veya bisikletli çocukların sert teması sonucu olabiliyor.
İçeride tırnaklar var bu tırnaklar plastik yuvalarını çatlatarak deforme ediyorlar. !
Onları vaktiniz var ise bir hafta sonu sökerek silikon/japonla güçlendirebilirsiniz.

hakkaten benim arabanında sallanıyor dokunsan düşecek gibi
Eğer sallanan kısım aynanın cam kısmıysa yakında düşecekte ondandır :). Sallantı artmaya başlayında dikkat edin aynanızın camı her an düşebilir. A kasa aracımdaki sağ aynanın titremesi artmıştı aynanın camı yapışık olduğu yerden ufak ufak ayrılmaya başlamıştı. Çekip çıkardım. Arkasını çift taraflı bantla takviyeleyip eski yerine yapıştırdım. Ayna gövdeden sallanıyorsa kaportaya bağlama yerindeki montaj vidaları gevşemiş olabilir, onlarda sağlamsa aynanın içerisinde bulunan ayar veya sabitleme mekanizmaları artık iyice eskimiş demektir.

Geri