Sağ Aynaaa Şöföörrrr:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AdVeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun,bundan sonra kazasız belasız inşallah.

Geçmiş olsun valla, bi de bu var demekki: Trafikte hemcinsini korumak. Umarım hiç alttan almamışsınızdır. Hatalıysa hatasının bedelini çeksin, size/bize ne kaskosundan? Ayrıca sizin bozulan trafik sigortası ne olacak, onun yaptığı yanlış yüzünden. Siz de "senin araban dandik çok hasar çıkmaz" demişsinizdir umarım...

Tekrar geçmiş olsun, Allah daha büyüğünden saklasın...

Teşekkür ederim Buğracım, :) yazıkki sadece aynaya bakmayan şöfore
- kornayıda mı duymadınız !?hadi onuda geçtim vurdunuz !daha neden 1 mt daha devam ettiniz!? de lastik boşluğuna kadar sürdü bu hasar...diyebildim..
Sonrası ise malum...Kaza yerinde her kafadan konuşan boş boğaz insanla doldu.Onlar bitirince boşboğazlıklarını sessizce beklemem bitti çekilin işimizi halledelim dedim sert bir ifade ile hepsi bu:)
Bayan olduğunuzda bazı yerlerde çok konuşmak yersiz oluyor yazıkki..Sessiz, kısa ve öz tepki her zaman yerindedir böyle zamanlarda ve trafikte..
Neyse büyütmedik gerisine tutanak sonucuna göre trafik karar verir:)buna şükür halledilir.."

Çok geçmiş olsun. Ankara'nın bazı işgüzar insanları işte ;)

geçmiş olsun abla..

Geçmiş olsun,bundan sonra kazasız belasız inşallah.
Teşekkür ederim Sertan,,Allah hepimize kazasız belasız gün verrsin,,eh 3 yılda böyle bir kez nazarı olsun dyelim:)

Çok geçmiş olsun. Ankara'nın bazı işgüzar insanları işte ;)

":) evet haklısın sanırım..Teşekkür ederim Uğur..

Bu arada,Teşekkürler Mehmetcim..

geçmiş olsun

abLa:D çok geçmiş olsun:( allah daha büyüğünden korusun

Çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın :(

Çok geçmişler olsun. bazı arkadaşlar maddiyat önemli değil mala gelsin yorumları çok klasik aslında.

Hepimizin alınteri ve emeği ile alınan ve gözü gibi bakılan araçlarımıza yada mallarımıza haksız yere bir zaiyat oluşturulmasında, maalesef hep bu iyimser yorumla karşılaşılmasına kızıyorum.Niye gelsin malıma??? şimdi bisürü dert; arabanın orjinalliğinin gittiğinemi yanarsın, yapılacak masrfamı yanarsın, satarken boyalı diye değer kaybınamı yanarsın, harcadığın zamanamı yanarsın yoksa sinirlerinin bozulmasınamı. hertürlü zarar yani. afedersiniz ama davardan beter insanlar çoğaldı Ankara da.

Bu arada kaza mahali öveçler 4. cadde kavşağımı? eğer öyleyse bu tür kazaların heran olma ihtimali çok yüksek. neden derseniz ankaranın belkide türkiyenin en anlamsız, en karmaşık, en saygısız, en kimin geçeceği belli olmayan kavşağıdır. her yere alttan üstten bi haltlar yapan İ.Melih buraya neden bişey yapmıyor acaba dersiniz?

Tekrar geçmiş olsun.

sevdaaa geçmiş olsun sende bişi yokya gelen mala gelsin dicemde mal da canın yongasıymış :( neyse tekrardan büyük geçmiş olsun aynaları kullanalum kullanmayanları kullandırmaya alışturalım :D

Geri