Sağ Aynaaa Şöföörrrr:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AdVeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NEO oooooo telefonlarınaaa baaak arada bir be arkadaşımmm cevap hakkımı kullanacağım:)"

Sen git, Neo diye elin adamını ara, sonra da ''Neo, telefonuna bak arada bir'' de...İhtiyarlık kötü şey... :D :D

"Teşekkür ederim Ümit..

Elin adamını araymışşş hadi ordaaann hayran kitlen yüzünden sürekli numara değiştir sonradaa numaralar elin adamlarına geçsin olan sevda ya olsun yaaa konuşturmaaa benii:):):)"

Geçmiş olsun Sevda Abla..

"Teşekkür ederim Mustafacım.."

araba çıkmadımı sevda hala ...bu arada iş değişikliği yapıyorum haberin ola büyük bir firma geçeceğim yer ...ama ismi biraz tuaf açıklıyorum ismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok ya güzel ve istikrarlı bi firma ismide '' No denge makina '' :)

"Aldım aldım Onur :) pasaklı kontes tekrar sahibisine döndü büyük özlemle:D Bu aradaa No denge makinada sana bol huzurlu ve kazançlı günler dilerim..Hayırlı olsun sevindim vallaa""

geçmiş olsun sevda. Allah beterinden saklasın . malisef sakınan göze çöp batıyor.

"Teşekkür ederim Mustafa..pek sakınmak değil ama kızımla aramda güzel bir bağ var o başka:)"

"Söz konusuuu Naziımız canımız ise O bağ kadar hiç bişe güzell Olamassss ,,ama o kız bensem evet yakın bişe diyebilirizzz:D:D"

Geri