Sağ arka cam kendiliğinden açılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egecdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egecdx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2000 model Opel vectra CDX im var.Radyo açma-kapama düğmesine basınca, radyo açık konumda kontağı kapattıysam kontağı açıp radyo tekrar devreye girince ve sağ arka kapı kapanınca sağ arka cam sonuna kadar açılıyor.Hakkaride görev yapıyorum servise götürme imkanım yok.Bu neden olur?Kolay yoldan nasıl yapılır?Bilgisi olan benimle paylaşabilirse mutlu olurum...

bunların hepsini bi arada nasıl yaptın??yada nasıl dikkatini çekti:)))
en yakın zamanda deneyecem

Hepsini bi arada yapan yok ki...radyoyu açınca sağ arka cam açılıyor,sağ arka kapıdan birisi biniyor a yine açılıyor,bi yerde duruyorsun araba çalışınca tekrar cam açılıyor...deneyecek bişey yok bu arızadan oluyor....

bence bağlantılarında bir hata yapılmış iyi bi elektrikçi senin sorununu halledecektir.. muhtemelen elektrik kabloların karışmış bağlantı sırasında.. radyoya giden elektrik hattı sanıyorum farklı bi yerden alınmış.. bi elektrikçiye göstermen bence şart.. tesisatında bi sorun var sorun ne camında ne de radyonda bence..

kızma hemen biraz espirili yaklaşalım dedik sende haaa

cam motor beyninde problem war büyük ihtimal kablo kökünden kırılmıştır. benimde başıma gelmişti.kendi kendine açılıyo kapanıyo,kapanıyo açılmıo,arabayı park ediyorum geri döndüğümde cam açık.elektrikçi bağlantılara baksın.geçmiş olsun

cam motor beyninde problem war büyük ihtimal kablo kökünden kırılmıştır. benimde başıma gelmişti.kendi kendine açılıyo kapanıyo,kapanıyo açılmıo,arabayı park ediyorum geri döndüğümde cam açık.elektrikçi bağlantılara baksın.geçmiş olsun

ya çok soru soruyorum belki kusura bakma...kendinden açılabilir ama radyoyla ilişkisi ne? artı kapı kapanınca cam neden açılıyor?birde sağ arka cam düğmesi camı açmıyor,ben önden açarsam arka kapatıyor.buda neden olur mu? şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
bence bağlantılarında bir hata yapılmış iyi bi elektrikçi senin sorununu halledecektir.. muhtemelen elektrik kabloların karışmış bağlantı sırasında.. radyoya giden elektrik hattı sanıyorum farklı bi yerden alınmış.. bi elektrikçiye göstermen bence şart.. tesisatında bi sorun var sorun ne camında ne de radyonda bence..
yorumun için tşk ederim ama bu durduk yere olan bişey. kablo karışacak bi işlem yaptırmadım.dün çalışıyordu bugün çalışmıyor.

bi şekilde radyoyu açtığında ve kapıyı kapattığında buton kısa devre oluyor,
kablodaki bi hasardan kısa devre olması muhtemel

Geri