şimdiye kadar yaşanmış olan bir çok sorun burada paylaşılmış. Sabit kullanıp memnun olanda var memnun olmayıp söktürende. evet gün itibari ile aracımda volant sesi başlamış bulunmakta, ilginçtir yeni açılan bir opel servisine uğradım sesi dinlediler volant olduğunu, bunu sabit volan ile keseceklerini söylediler. Buraya kadar herşey normal herkez biliyor. Ama altını çizerek şunu söyledi: Aracının eski marş motoru duruyor ise sabit volantı takarım. Durmuyor ise, eski model marş motorunu arayıp bulursak onuda alman gerekecek dedi. Şaşırdım herkez geliştirilmiş derken usta neden eskiyi istedin dediğim de, sabit volant takılan aracın marş motoru geliştirilmiş yani güçlendirilmiş olduğu taktirde bu kez balata üzerindeki yayları bozup titreşim yapıyor, buda kullanıcıda tiksinmeye kadar yol açacak bir sürüş güvensizliği sağlıyor. Kısacası motorun esnemesi v.s herşey kayboluyor. Ama zeyıf olan marş motoru takıldığı taktirde böyle bir sorun yaşayanı görmedim, en azından benim taktıklarım geri gelmedi dedi. Bu konuda kendine güvendiğini, eski marş ile sabit volantı sorunsuz kullanabileceğimi söyledi. üstelik 1 yıl garantili...
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?