sabah stop etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garraro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arıza ışığı yanıyor ama kayıda almıyor???
motor soğuk iken motor sıcaklığı menüsüne bir gir bakalım ne gösteriyor
olmadı sübap ayarları diyorum ama menü setting ile gir bir bak önce
motor sıcaklığı coolant mi?

jes aynen motor soğuk iken bak bakalım ne gösteriyor mesela sabah hava 10 derece o ne gösteriyor diyelim 50 derece o zaman bir hata var sensorda

jes aynen motor soğuk iken bak bakalım ne gösteriyor mesela sabah hava 10 derece o ne gösteriyor diyelim 50 derece o zaman bir hata var sensorda
56 gösterdi ilk çalıştırdığımda.

kelebeği temizlettirdim ama gene yaptı aynı olayı.birde stop ettikten sonra hani eski arabaları vurudurup çalıştırırdık ya aynen öyle kendi kendine çalışıyor.bazen de tamamen stop ediyor.
kelebekten değil başka neden olabilir?

egr ye bakıldımı

egr ye bakılmadı üstad...

bugün tech ıı makineye bağladık aracı.gaz pedalı sensörü müdür nedir öyle bir arıza verdi.
arızayı sildik bakalım yarın ne olacak

onun sabah motor stopu ile alaksının olacağını sanmıyorum ama bakalım :)
sabah motor soğuk iken motor sıcaklık sensorun 56 derece gösteriyor !!!

abi valla bende şaştım kaldım.sabah gene aynısını yaptı.bu sabah -1 derece idi hava sıcaklığı.yine stop etti, ki ön cam buzu çözülsün diye 3-5 dk da bekledim.aynı zamanda triptonik vites, otomatikde kullanıyom ben bu sabah devir 6bine geliyor hala 2.vitese geçmiyor.kafayı yiycem ya.2010 model opel bunu yapıyor.opelden soğumaya başladım.

bak kolayını seçelim...öncelikle soğuk sabahda motor temperaturunu 56 derece göstermesi normal değil motor sıcaklık müşürü yanlış gösteriyor, tech2 ile neden onu kontrol ettirmedin birde debimetreyi soketini çek dene...

Geri