Sabah sabah ıslak drift:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:):) opel bu sellektöre gelmez :)

avensise sinirlenmiş senin opel,küçük bi gösteri ile dersini vermiş :D

toyotalara kapak olsun. hangi akılla bir opele sello atarsınki kardeşim sen yaaa???
alırsın boyunun ölçüsünü faltaşı gibi açarsın gözünü.. ve ancak bakarsın. başkada bişey yapamazsın...:):):)

bende genelde 60 - 70 kmh hızla boş yolda direksyonla oynamayı çok severim :)

avensis de güzel araba ya :D tebrikler ama çok dikkatli olmak lazım..
bizim araba bana göre cok yüksek zor 80 üstü hızla viraja girmek pek yemiyor..

Sağlam yol tutuş için aracın fabrikasyon helezon ve amortisörleri yeterli deil arkadaşlar ben bunu anladım.Stabil ve güvenli olmak istiyorsanız mutlaka ama mutlaka aracınızın helezonlarını (öncelikle) çok ufak meblağlara daha sağlam güvenli yol tutuşu sağlayan performans tipi spor helezonlarla deiştirin.para bolsa zaten amortisöre bile girin yani.Ben sadece takmış olduğum Apex helezonlarla konfor kaybı yaşamadan,standart helezonumla girdiğim virajlara şuan %30-40 daha hızlı girip aynı derecede stabil ve izinde çıkıyorum.

avensise sinirlenmiş senin opel,küçük bi gösteri ile dersini vermiş :D

hırçın opel:)valla bende diklenenelere opelin şimşeğini gösteriyorum hep:D

Sağlam yol tutuş için aracın fabrikasyon helezon ve amortisörleri yeterli deil arkadaşlar ben bunu anladım.Stabil ve güvenli olmak istiyorsanız mutlaka ama mutlaka aracınızın helezonlarını (öncelikle) çok ufak meblağlara daha sağlam güvenli yol tutuşu sağlayan performans tipi spor helezonlarla deiştirin.para bolsa zaten amortisöre bile girin yani.Ben sadece takmış olduğum Apex helezonlarla konfor kaybı yaşamadan,standart helezonumla girdiğim virajlara şuan %30-40 daha hızlı girip aynı derecede stabil ve izinde çıkıyorum.

aynen katılıyorum.bendede eibach 5 cm spor yaylar var ve aracın yol tutuşundan çok memnunum.

Arkadaşım çok güzel arabayla böyle bir durumu hafif kayarak atlatmışsın ya motor kullanıcıları hayatını bile kaybedebilir kayıp düşüp arkadan gelen arabanın altında kalabilir bu tür gerizekalı hanzo sulama şekli sadece bu ülkede vardır herhalde benim bir arkadaşım hayatını kaybetti ve birkaç motor kullanıcısı arkadaşda yaralandı. Kusurabakmayın ben biraz hassasım bu konuda. İNSAF diyorum böyle bir olaya.

Geçmiş olsun diyelim yinede ;)
Bu sabah şahit oldum benzer bir olaya, tekirova girişindeki kavşak+viraj'dan 50 m önce refüj sulaması yapılıyordu -tabi uyarı olmaksızın- biraz ilerlediğimde getz kullanan bir bayan sürücünün aracını kaydırıp sağdaki tepeye çarptığını gördüm.
Kullandığı araç ve belkide yolu bilmemesi sulama yüzünden kaymasına sebep olmuş, fazla hızlı olsa takla bile atabilirdi..
Özellikle viraj, kavşak v.b. yavaşlamanın yada viraj almanın gerektirdiği yerlerde ve onlardan önce yapılan sulamalarda Fazlasıyla uyarı olması lazım. Yoksa bu tür olaylara daha çok şahit oluruz :mad:

geçmiş olsun mu desem tebrikler mi ne desem buna:Dehehehhe.golfe geçtiğimden beri ne yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum.hatta yanından geçenlerin bembeyaz suratlarını da:pahahahhaha

Geri