bır gece arkadasımla gazlıyorduk gece caddeye gıdıyorduk o zman vectra gt vardı fena gıdıyordu her neyse 2 vectra kopruyu gectıkten sonra makas ata ata gıdıyorduk arladasım bir aradan daldı benım onumde jeep vardı otaban baglantına gırıcektı gerı zeklalı yolu kacırdı frene bır asıldı ben 250 km h la seyredıyordum bı daldım bunun arkasından en sagdan en sola dogru araba bı koptu sol arkayı vurdum vurmamla beraber benı dıger tarafa attıı o anda soguk kanlılıkla aklıma uludagdan ınımısm aklıma gedı ordakı butun hunerlerımı sundum yan yan araba yavaslıyana kadar bı saga bı sola yanladım hattaa araba bıle solladım ve durdum cok sukur soguk kanlılıkla arabadan ındım arkadasım dedıkı cenaze cıkartıcagız dıye senı ızledım ama cok sukur saglam ındın arabadan ve arabanın arkasına baktım sadece stop ve arka camurluk ezılmıstı o kadar ve gectıgım arabalar yanımda durdu bız hayatımızda boyle brısey gormedık anca amerıkan flımlerınde gordugumuz seyı sen burda yapıyorsun dıkkat et ölursun dedıler halbukı ben yapamadımkı bır anda koptum yanı ıster ıstemez cok sukurkı verılmıs sadakamız varmıs o anda frene bassaymısım sımdı burda bu konuyu anlatamıyo bılırdım