aynen hatta artan paraylada bide turbo çakarsın,düz gidene helal olsun![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen hatta artan paraylada bide turbo çakarsın,düz gidene helal olsun![]()
+ olarak parça sıkıntısı fazla yakıt yakması ve neslinin son arabası olması eksi yanları ama inan İbrahim abi çok iyi gidiyolar tescillenip onaylanmıştırherkese çok teşekkürler arkadaşlar hakan abicim ah 3 kapı sorun olmasabiliyosun
bu arada gölbaşında klas rover'dan bir yetkili çok yakın bir tanıdığımızmış onunda 10 dk önce telefonda görüştüm
kronik sorunlardan bahsetti su kaçağı hemen hemen hepsinde varmış ve araçlar 40.000-50.000 de bir conta değişikliği istiyorlarmış. kısacası bana uzak durmanı bir usta olarak tavsiye ederim diyince bende vazgeçtim..
rover maceram kısa ama öz geçtihehe
+ olarak parça sıkıntısı fazla yakıt yakması ve neslinin son arabası olması eksi yanları ama inan İbrahim abi çok iyi gidiyolar tescillenip onaylanmıştır![]()
![]()
![]()
Bir aralar benimde aklımdan geçiyordu
![]()
Demek aynı düşünceleri paylaşıyormuşuz ama sadece 1 tane +sı içinde araba alınmaz malesefburakcım beni cezbeden yanıda oydu ama sınıfta kaldı![]()
rover hakkında sorularım var aklımdan 400 kasalarından almak geçiyor
fakat bu 400, 414, 416, 420 ne oluyor? 1999 414si hk bilgi verebilecek birisi varmı?
99 model olanlarıda honda euro civic le aynı motorlumu yoksa rover'ın k kodlu motorları varmış sanırım lotus'a sattıklarından bunlarda onlardanmı? kapalı kutu biraz bilgilendirebilcek birisi umarım vardır..![]()
şahine pm de attım.. buraya yazmış sonradan farkettim sizce marea 1,6 tercih edilebilirmi?
servis masrafları opel'e göre nasıl? serileri hk. italyan ve yerli montajı hakkında biraz bilgi vermeniz mümkünmü?