Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir proje arabası olarak rover 220 turbo coupe almayı planlıyorum.. araç hakkında fikir beyan edecek olanlar varsa dinlemek isterim, +'larını -'lerini..
bir yıl kadar 216 sını kullandım. arabalar çok güzel. üretimde olsa asla o paralara alamayacağın arabalar. tom a özel değil sadece, tüm rover larda arabayı aldıktan kısa bir süre sonra silindir kapak contası yakacağına garanti veririm.. ama sen proje için dediğine göre zaten motora gireceksin. o yüzden sorun değil. tek tavsiyem çelik conta kullanman çünkü yükledikten sonra hiç dayanmaz... ataşehir de bir tane conta yanık vardı çok temizdi kasası gerçekten. çok uygun bir fiyata satıldı yakın bir zamanda. bir arkadaşımda var şuanda fümesi gerçekten çok temiz ve orjinal ama bırak satmayı kardeşine kullanması için verirken bile üzülüyor adam. çok seviyor arabasını... turbo sunda sorun çıkabilme ihtimali var tabi ama sen zaten onu da değiştireceğin için o da problem değil... rover cıların forum sitesini bulmuşsundur zaten yazmama gerek yok sanırım. standart 200 hp olan 2.0 a sağlam yapılacak işlemlerle 350-400 arasına çıkartabilirsin ki bununla da sanırım üzemeyeceğin araba pek karşına çıkmaz... youtube da stocklarının bile ne bmw ler ne mercedes ler yediğini görebilirsin. 97-98 model araba sıfır 5,25 leri boy boy geride bırakıyor... yaparsan çok keyif alacağın kesin... hayırlısı olsun...
motora el atacaksan çok iyi araba, turbo ve conta problemleri 2.0 turbo motorlu tüm rover modellerinde mevcut, bi ara 6.20 ti ve 2.20 ti bakmıştım çok ben de...
çevremde bu araçtan kullanan arkadaşlarım var stock halde bile yeteri kadar ürkütücü bir performansa sahip.. tek derdim parça uydurmak konusunda çekilebilecek olası sıkıntılar aslında
parçaları opel den ucuz buna emin olabilirsin..
en basit ve sık aranan parça örneğin IACV opel astra da 170 lira 220 de 100 lira...
inan opel vectra ya yüklemek daha pahalıya çıkar...
bahsettiğim forumdan bu konuda çok fazla faydalanabilirsin...
hiç bir menfaati olmadan sana yurt dışından istediğin parçaları çok uygun fiyatlara getirtebilecek insanlar var...
türkiye de de aradığın her parçayı bulabileceğine emin olabilirsin..
bulamadığın bir parça olursa bana özelden yazarsan piyasa da mümkün olan en uygun fiyata sana getirtirim.