Rover 220 turbo 95 model yeşil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garanti24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

garanti24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
95 model 118binde ilk sahibinden aldım, 200hp turbo, gerçi calibra almak istiyorduk fakat bu araç kısmet oldu

Ekli dosyalar

• S5002397.webp
    S5002397.webp
    73 KB · Görüntüleme: 68
  • S5002400.webp
    S5002400.webp
    64.7 KB · Görüntüleme: 58
  • S5002370.webp
    S5002370.webp
    26.3 KB · Görüntüleme: 55
  • S5002381.webp
    S5002381.webp
    56.1 KB · Görüntüleme: 53
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Aracın teknik detaylarını alabilirmiyim. Özel olmazsa fiyat olarak ne kadar ? Bende bu tarz bir araç düşünüyorum.

hayırlısı olsun güzel makina içi de çok temize benziyor,kazasız belasız, güzel günlerde güle güle kullanırsın inşallah...

hayırlısı olsun güzel makina içi de çok temize benziyor,kazasız belasız, güzel günlerde güle güle kullanırsın inşallah...
sağol Cengiz kardeşim, evet içide dışıda çok temiz, baya aradım bunu, sende biliyorsun calibra almaya çalıştık fakat olmadı

2000cc turbo, 200hp, 0-100km hızlanma 6,2sn, klima, abs, açılır tavan, deri koltuk, 4 fren disk,

fiyat aralığı arabasına göre değişiyor, 9'a da var 17'ye de var, benimki gibi masrafsız orjinal bir araç düşünüyorsan 13-15 gibi bir aralıkta bulabilirsin, geçen hafta 2 gün ilan vermiştim sonra vazgeçtim,

sağol Cengiz kardeşim, evet içide dışıda çok temiz, baya aradım bunu, sende biliyorsun calibra almaya çalıştık fakat olmadı

2000cc turbo, 200hp, 0-100km hızlanma 6,2sn, klima, abs, açılır tavan, deri koltuk, 4 fren disk,

fiyat aralığı arabasına göre değişiyor, 9'a da var 17'ye de var, benimki gibi masrafsız orjinal bir araç düşünüyorsan 13-15 gibi bir aralıkta bulabilirsin, geçen hafta 2 gün ilan vermiştim sonra vazgeçtim,
acele etme madem yeni almıssın biraz tadına var öyle sat derim ,ama dikkatli ol rover 220 opellere benzemez çok sıkı makinadır biliyorsun

gerçekten sıkı makina Cengiz, bir ödemem vardı geçen hafta halledince vazgeçtim zaten satmaktan, hatta bir arkadaşla anlaşmıştık parayı gününde toparlayamayınca vazgeçmek için sebep oldu

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin abi.

hayırlı olsun.

frenler orjinal mi, güçlendirilmiş mi? bu araçların frenlerinin gücüne göre yetersiz olduğunu duymuştum. ne kadar doğrudur bilemiyorum.

güzel duruyor tam keyif aracı hayırlı olsun ...
honda prelud ' u nasıl bilirsiniz... ?
benim gözümde onlara kayıyor bu ara.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin

Geri