Rötuş yapma tekniği.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Rötuş yapma tekniği.

thnxx faydalı bir paylaşım

paylaşım için tşk.. videodaki gibiyse çok iyi bir ürün,ama reklamlara kanmamak gerekir, bi ara çizik giderici kalemler vardı ne reklamları yapıldı,bir hışımla gittim aldım, sonuç hüsran..

denizcetin link' Alıntı:
paylaşım için tşk.. videodaki gibiyse çok iyi bir ürün,ama reklamlara kanmamak gerekir, bi ara çizik giderici kalemler vardı ne reklamları yapıldı,bir hışımla gittim aldım, sonuç hüsran..
Cizik kalemleri tam bi fiyaskoydu. Bu normal boya sanirim tirnak giren cizigi dolduramaz ama boyanin ustune cila falan uygulanirsa mat durmayacagi icin fazla siritmaz saniyorum.

Paylasim icin tesekkurler Bulent abi, sayende birsey daha ogrendik

OGOKTAS link' Alıntı:
Paylasim icin tesekkurler Bulent abi, sayende birsey daha ogrendik
Estafurullah kardesim.  bravoo

İşlem doğru fakat başarılı bir şekilde uygulamak bu kadar basit değil, düzgün yapılırsa tırnak giren çiziği bırakın astara inen çiziği bile büyük oranda gizler.Rötuş boyası ve verniği 10 liraya hazırlatırsınız, 15 liraya da zımpara ve atas waxy alın hem uygulama sırasında kullanırsınız hem de daha sonralarda wax niyetine...

Abi boyarken cok dıkkat etmek lazım bende buna benzer bır urun almıstım ılkınde basarılı olamadım ama sonra ınce bır calısma ıle mukemmel dıyebılırım

Bende linkteli üründen var boyasını beğenmedim sırıtıyor .gittim biraz daha ucuza Opel in orijinal rotüş boya kitini aldım ebaydan tavsiye ederim.rötüş yaptığım belli bile olmuyor.

ttt35 link' Alıntı:
Bende linkteli üründen var boyasını beğenmedim sırıtıyor .gittim biraz daha ucuza Opel in orijinal rotüş boya kitini aldım ebaydan tavsiye ederim.rötüş yaptığım belli bile olmuyor.
Opel orjinal boyasimi..?
Opel boya uretmiyorki.
Onemli olan boyanin ayni renk kodunu yaptirmak.

Geri