rolantim yükseliyor yardım

ozcivelek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar birkaç gündür arabamın rolantisi yükseliyor acaba lpg den olabilirmi benzine aldığımda ve birkaç kez yüksek gaz verdiğimde düzeliyor.birde lpg de giderken yüksek devire çıktığımda gaz bitmiş gibi sinyal sesi alıyorum düğmeden benzine alıp tekrar gaza aldığımda sinyal sesi kesiliyor yardımcı olurmusunuz.

lpg den kaynaklanıyordur büyük ihtimalle opelin lpg ye alerjisi war :)

gokalp' Alıntı:

hehehehe yazmışsın yine.....

kardeş lpg nin markası ne ? ne zaman takdırdın....

muhtemenlen ayarlarında problem vardır takdırdığın ustaya bir göster...ben de lpg var böyle problemler yaşamadım hiç...

faithless1905' Alıntı:
hehehehe yazmışsın yine.....

kardeş lpg nin markası ne ? ne zaman takdırdın....

muhtemenlen ayarlarında problem vardır takdırdığın ustaya bir göster...ben de lpg var böyle problemler yaşamadım hiç...
ama doğru arıza lambası sönüyüomu sürekli yanıyo :kop: :kop:

benzındeykende oluyorsa kelebek bogazı temızlıgı kurtarır belkı... cok faydası oluyor dun gene temızledım yuksektı rolantısı aracın bazende stop edıyordu.. guzel bı temızlıkle o iş tamam oldu

gokalp' Alıntı:
ama doğru arıza lambası sönüyüomu sürekli yanıyo :kop: :kop:

en son o fotodaki yanmıştı kardeş 4.viteste sıkıştırmam da yaklaşık 2 - 3 aydır yanmıyor...yanan düşünsün kardeş ben aşırı ciddi fevkaladenin fevkininin fevkinde memnunum....:good: :rock :good:

gokalp' Alıntı:
bencede :rock :kop: :alkis:

sağolun arkadaşlar verdiğiniz fikirler için lpg min markası brc 2 ay oldu taktıralı daha hiç ayar yaptırmadım ben bir ayar yaptırayım umarım düzelir,benzinde yapmıyor

astrammm' Alıntı:
benzındeykende oluyorsa kelebek bogazı temızlıgı kurtarır belkı... cok faydası oluyor dun gene temızledım yuksektı rolantısı aracın bazende stop edıyordu.. guzel bı temızlıkle o iş tamam oldu

bu kelebek bogazi nedir ve kendim temizliye bilir miyim? bir fotografini cekip gönderebilir misin? benim araba bugun ise gelirken 4 kere istop etti,dünde devir yükseliyordu rölantide. benzin döküp yakacam artik arabayi :mad:

simdiden :tesk:

ozcivelek' Alıntı:
sağolun arkadaşlar verdiğiniz fikirler için lpg min markası brc 2 ay oldu taktıralı daha hiç ayar yaptırmadım ben bir ayar yaptırayım umarım düzelir,benzinde yapmıyor
ilk 15 günün sonunda ayar yapılması gerekiyor. Regülatör ü ayarlar sorunu çözerler. Gaz bitmiş gibi gelen ses gaz miktarının yetmöediğini gösteriyor. Gelen gazın miktarını arttırınca sorun çözülür.
Rölanti devrinin yükselmesinin cevabını ise arkadaşlar vermişler. Boğaz temizlenirse sorunun kalmaz.

Geri