Rolantide Devir 1500-2000 De Sabit Duruyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umut38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umut38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Rolantide Devir 1500-2000 De Sabit Duruyor. Tabi Araba Fazla Yakmaya Başladi. Sirali Sistem Lpgli .sizce Neden Kaynaklanabilir?

lpg de varsa sorun ayar yapılması gerekiyor benzinde varsa eğer tech2 cihazı ile kalibrasyon yapılması gerekiyor

Merhaba arkadaşım bende 2001 astra g elegance var ve aynı sorun bende de vardı servise gittim ve tek yaptığımız şey tam olarak bilemiyecem ama enjeksiyonun orda hava hortumu varmı ve o çıkmış gene aynı sorun olsa kendim bile takabilirim . Yani korkulucak bişey yok servise git hortumu yerine taktır. Okadar yani. Geçmiş olsun..

Merhaba arkadaşım bende 2001 astra g elegance var ve aynı sorun bende de vardı servise gittim ve tek yaptığımız şey tam olarak bilemiyecem ama enjeksiyonun orda hava hortumu varmı ve o çıkmış gene aynı sorun olsa kendim bile takabilirim . Yani korkulucak bişey yok servise git hortumu yerine taktır. Okadar yani. Geçmiş olsun..
bu kadar basit yani sizin sorun ile konu olan aracın sorunu aynı değil devir yüksek diyor düşük değil

yolda seyir halindeyken felan hiçbir sorun yok. ama boşa aldığımda ve durduğumda devir 1500-2000 lerde sabit kalıyor.benzindede yapıyormu denemedim . bi deneyim hem lpg yi ayarlatıyım hemde tech2 ye bağlatıyım. tşk arkadaşlar

ayar lazım kesinlikle :D

Olay bence sadece boğaz kelebeğinin lpg den dolayı tabiri caizse biraz gevremiş olması ve 20 - 30 km yüksek devirli benzin kullanımıyla sorun falan kalmaz benim megane de oluyordu aynısı ve çözümü bu dediğim hadiseydi.

bu kadar basit yani sizin sorun ile konu olan aracın sorunu aynı değil devir yüksek diyor düşük değil

Merhabalar tansu usta benimde sorunum aynıydı 2000 devir altına düşmüyodu araba o yüzden açıklamayı yaptım. Emme hortumuymuş o galiba yanlış hatırlamıyorsam. Gene siz daha iyi biliriniz.

rolanti ayarlayıcısı olabilir...

Geri