rolanti problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qosmio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rolanti ayarlayicisi arizali olsa motor elektronigi ariza isigi yanmasi gerekmezmi? bende ariza isigi hic yanmadi.. tech 2 ye baglattim bi ariza yok. olimpik marka yansanayi rolanti ayarlayicisi taktim sorun duzelmedi, soktum eskisini taktim (gm siemens yazilari var) belkide yansanayi oldugu icin uyum saglamamistir. orjinal gm sordum 220 TL fiyat verdiler.

rolanti ayarlayicisi arizali olsa motor elektronigi ariza isigi yanmasi gerekmezmi? bende ariza isigi hic yanmadi.. tech 2 ye baglattim bi ariza yok. olimpik marka yansanayi rolanti ayarlayicisi taktim sorun duzelmedi, soktum eskisini taktim (gm siemens yazilari var) belkide yansanayi oldugu icin uyum saglamamistir. orjinal gm sordum 220 TL fiyat verdiler.
Benim 91 model CD de arıza ışığı yanmıyordu ama parça arızalıydı.

Aynı sorun bende de vardı gaz kelebeği temizlenince düzeldi

Aynı sorun bendede var, ve ağrıza lambası yanıyor,
Bilgisayarda Eksantrik devir sensörü ve devir mili..
Belkide ikisi farklı sorunlardır, arac bunu bildiriyordur..

Ozaman ben bi gaz kelebegini temizleteyim olmazsa rolanti ayarlayicisi uzerinde yogunlasayim.

Bendede aynı sorun var gidip temizletecem bakalım düzelecekmi.Ara ara rölanti ayaryayıcısına vuruyorum düzeliyor.
rolantı ayarlayıcısı aracın neresınde vectra b 98

sabahları ilk çalıştırmada önce 2000 devirin üzerinde kalıp 30-35 saniye sonra normale dönmeside bu soruna dahil edilebilir mi

bence harika
sakın şikayet etme nazar değer
benim de öyleydi nazar değdi rölanti sensörü arıza verdi.

Geri