rolanti problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qosmio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qosmio

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar yolda giderken vitesi bosa atiyorum, devir 1500 ile 2000 arasi gidip geliyo. Vitese aldigimda ise kendi kendine gaz veriyo araba ben gaz vermeden kendi gidiyo :D neden olur boyle bisey :confused:

Gaz Kelebeği kirlenmiştir, temizletin.

Gaz Kelebeği kirlenmiştir, temizletin.

Aynı durum bende de var; Gaz kelebeği ve rolanti ayarlayıcısını 2 kere temizlettim kar etmedi;en son rölanti ayarlayıcısı değişecek parça yok 2 gün sonra gelir dediler; hala gidip yaptıramadım; şuan bu durumda kullanıyorum...

rölanti ayarlayıcısı ömrünü dolduruyo olabilir...

Bendede aynı sorun var gidip temizletecem bakalım düzelecekmi.Ara ara rölanti ayaryayıcısına vuruyorum düzeliyor.

Aynı durum bende de var; Gaz kelebeği ve rolanti ayarlayıcısını 2 kere temizlettim kar etmedi;en son rölanti ayarlayıcısı değişecek parça yok 2 gün sonra gelir dediler; hala gidip yaptıramadım; şuan bu durumda kullanıyorum...

Rölanti ayarlayıcıyı kaça alıyorsunuz ?

arkadaşlar bende de bu sorun oluştu ama triger setini değiştirdekten sonra oldu.triger değitirirken diler aynı hizada olması gerekiyormuş.milimlik bir kayma oldu ve sorun oluştu.kelebeği temizlettim ama sorun çözülmedi.triger ayarı yaptırdım şimdi biraz düzeldi.ama ibre çok hafif hareket ediyor.normal mi bilmiyorum.ustanın biri normal diyor ama ...

sabahları ilk çalıştırmada önce 2000 devirin üzerinde kalıp 30-35 saniye sonra normale dönmeside bu soruna dahil edilebilir mi

sabahları ilk çalıştırmada önce 2000 devirin üzerinde kalıp 30-35 saniye sonra normale dönmeside bu soruna dahil edilebilir mi
O başka bir şey. Sabahları motor soğuk olduğu için ilk çalıştırmada otomatik jikle devreye girer. Sıcak motorda araç çalıştırılınca kısa bir süre için (2-3 saniye kadar) rölanti yükselirse sağlam demektir.

Geri