Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce rolanti yükselmesi sorunu başladı benzin lpg farketmeden 1500 devirde çalışıyordu kime gittiysem rölanti ayarlayıcı bozuk değişmen lazım dedi aldım bitane yan sanayi 100 tl ye ama takmadım dün söküp orjinalini çalıştığım fabrikaya götürdüm önce bobini denedik verdik 12 v şakır şakır çekip bırakıyor yani çalışıyor ama aarlayıcının içi berbat kapatıcı mil kurum bağlamış siemens ne kadar kapak koymuşsa hepsini söküp mili çıkarmayı başardım milide çalıştığı parça içindeki tüm delikleride benzin ve kırmızı setr yüzeyli scotch britle tertemiz ettim parçayı topladım 3 saat önce ilk denememde gayet güzeldi 900 deviri nihayet buldum deken 2. ve 3. denemelirde arada bi yükselme ve 900 devire geç düşme sorunları başladı soketi kontrol ettim kontak açıkken 9.5v araba çalışırken 10.5v doğru akım var ancak devir yüksekkende 900 kende müşürü cikarınca stop etmiyor sarsıntılı çalışmıyor ustalarım sorun sizce başka ne olabilir unutmadan araç 97 mod 2.0 cd vectra yorumlarınızı bekliyorum...