Revolution--Kara Şimşek

güzel olmuş hocam.. emeğine, ellerine , cüzdanına sağlık.. :D

jantlar harika olmus (yanlarına fiyatlarını yazsaydın keske biraz bilgimiz olurdu)

Etiket olmayalım diye yazmadım ama hepsini sorarsan özelden atarım
jant lastik 800+800=1600 YTL'ye maloldu ama cash ve çok iyi bir pazarlık süreci kapıyı 2.000'den açmıştık, anlıyacağın ucuza mal ettim..

maşallah ALLAH kaza bela vermesin.Değişim hızlı olmuş..

güzel olmuş hocam.. emeğine, ellerine , cüzdanına sağlık.. :D

teşekkürler arkadaşlar...

farlar cok sirin duruyor keske arka stoplarıda görebilseydk kasasız belasız inş.

araban cok guzel olmus..siyah bir jant siyah bir arabaya ancak bu kadar güzel durabilir bence..
Sormak ıstedıgım bısey var 50mm eibach yay nasıl?altını vuruyomusun cok?

walla araba olmuş bitmiş gibi duruyo:D yani bodykite falan gerek var mı.. bu hali güzel bence hiç ellemenize gerek yok sanki.. ama daha güzel olcak diosanız ok..
jantlar ne marka hangi model?

Arka stopları yarın çekip koyacağım nası atladım anlamadım ama diğer resimlerde camdan hafif belli oluyor:)

jantlar RC marka olması lazım firmanın kendi ithalatı ama oldukça kaliteli...

50 MM Eibach mükemmel bir yay altını vurmuyorum desem yalan olur 3 gün oldu takalı ama dikkatli olursan sıkıntı olmuyor öle her kasiste falan altını sürmüyor normal geçersen...

bizede nazar değmesin demek düşerr

Murat, maaşallah süper olmuş birader...:good:
Rabbim kaza bela vermesin...

Tavsiye edermisin peki 50mm eibach?pekte düşmemiş ama araban 50mm'ye göre sanırım zamanla dahada inecek daha yeni takmışsın?
sertliği nasıl çok rahatsız edıcı mı konfor olarak?

Murat, maaşallah süper olmuş birader...:good:
Rabbim kaza bela vermesin...

Allah razı olsun Memo kardeşim darısı seninde başına:)

Tavsiye edermisin peki 50mm eibach?pekte düşmemiş ama araban 50mm'ye göre sanırım zamanla dahada inecek daha yeni takmışsın?
sertliği nasıl çok rahatsız edıcı mı konfor olarak?

Araba bayağı düştü resimde araba boş, içinde 2 kişi olunca dahada düşüyor...Konfor olarak orjinal amortisör ile sıkıntılı oluyor araba zıplıyor çok o yüzden spor amortisör alacağım yada amortisörleri sertleştireceğiz, ama kalite olarak 10 numara tavsiye ederim zaten Eibach'ı tavsiye etmem desem ferrariye ayıp etmiş olurum:)

Son düzenleme:
Geri