renkli cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umut38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umut38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar , boya üzerinde beyaz beyaz lekeler var. pasta sürdüm yinede geçmiyor. renkli cilalar varmış, arabam met.bordo. bordo renk cilayı sürsem bi yararı olrmu sizce? tabi ön kaputta taş izleride var ufak ufak. acaca kapatırmı ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

aynı sorun bende de var taş izleri onların kapatcağını sanmıyorum derin olduğu için keşke boyatmadan bir çözüm olsa

birde teflon cila varmış . onasıl onuda kullanan oldumu ?

valla ben yetkili servise gidip 5 dakkada fırçayla rötüş yaptırdım.

ben renksiz cila kullanıyorum arkadaşlar bahause da satılıyor şu an kampanyada.Aracı bayağı parlatıyor ve uzun süre parlaklık üzer,nde kalıyor yani yağmur yağmaz çamur olmazsa 1-1,5 hafta gider sanırım.Ancak renkli cilalarda rengi tutturmak biraz zor olabilir.Çünkü bordo yazıyor ama sizin arabanızın bordosu ile alakası olmayabiliyor.

bundan sonra araç bakım ürünlerini bauhausdan alıyoruz :)

gercekten reyondaki kişiler bütün ürünleri denemiş herbiri nasıl sonuc veriyor biliyolar bana verdikleri şampuan mikrofiber bez plastik parlatıcı süper sonuc verdi

şimdi bide cila alıcam hangisi tavsiye eederlerse

bugra renksiz cila

buğra bauhausda rensiz cila diye bişe var siyah kırmızı tetikli şişesi var şu anda arabada bağajda oyüzden ismini hatırlayamadım.Ancak etikete bakarsan dünyanın en iyi hazır cilası diye başlar.Bunu mikrofiber bezle arabaya direk uyguluyorsun farkı mutlaka göreceksin.Ürünü ilk oto pazarında birinde görmüştüm araba öyle bir parladıki bakan tekrar bakıyordu komple boya varmı diye...

arkadaşlar diyelimki renkli cilanın bordonun rengi tuttu. gerçekten kapatıyormu çizikleri , beyaz lekeleri , taş izlerini

pastanın kapatmadığı çiziği renkli cilanın kapatması çok zor

zaten renkli olmasının amacı odur.çok derin olmayan çizikleri kapatmaktır.adı üzerinde renkli cila.yoks neden rekli olsunki.Ancak çook derin çizik bu şeilde kapamaz.taş izleride çok büyük noktalar oluşturduysa kapatamaz...

Geri