renkli cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umut38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bauhaus çok kazık yaa, carrefour daha uzuc ama çok çeşit yok..

arkadaşlar yüzde 80 işe yarıyor en azından bende yaradı normal cila kullnıyordum daha önceleri arabamda siyah olduğu için çizikleri iyice ortaya çıkaryodu ancak tavsiye sonucu sonax ın siyah renkli cilasını aldım kullanmya başladım.o beyaz ufak çizkler gözle görülmez hale geldi ve zamanla bi kat pasta geçtikten sonra kayboldu.bi kaç rengi war beyaz,siyah,kırmızı benim gördüklerim içinden ufak bi rotüş kalemi gibi bişeyde çıkıyo.

araç bordo , cilada bordo ama tam arabanın renginde değil zannedersem. sorun olurmu acaba?

ustalarım hiç yorumlamıyor. :-(

ben çok eskilerde kullanmıştım bordo rengini ince çizikleri kapatıyor ama markasını hatırlamıyorum yani işe yarıyor şöyle kaliteli bir marka olursa bir de küçük rötuş kalemleri var onlar da cok işe yarıyor bir dene istersen

sanırsam bu renkli cilada en iyi sonuç ana renklerde oluyor

Bn sonax renkli cilasını kullandım ve sonuç mükkemmel aracın boyasınıda inceltmiyor çizik yok aracımda nano teknoloji yazıyo arkasında (balmumu)boyaya zararı yok

güncel

aynı sorun bende de var taş izleri onların kapatcağını sanmıyorum derin olduğu için keşke boyatmadan bir çözüm olsa
:good: :good:

Geri