Renault Laguna 1.5 dci expression

Söylemeyi unuttum aracımın ekonomik olması lazım . Her gün 110 km yol yapıyorum 1.6 T insignia ocağıma incir ağacı diker :D

Yeni Astra J dizel alalım size. Lagunanın yeni kasasının geçmişi malesef pek iyi değil.Üretimi de uzun sürmedi.Bence farklı alternatiflere yönelin derim. Yine de karar sizin.Renault yatan araçlar da bile sorunlar çıkartıyor. Amcamda Megane II 2005 model var.Henüz 17.000 km araç benzinli geçenlerde 1700 tl masraf çıkarttı. Karar sizin.

Değerli ve en önemlisi mantıklı yorumlarınız için teşekkürler. Astra J ve sınıfındaki araçlar bence çok pahalı. Misal astra J cosmo 62000 TL, focus titanium aynı fiyat. Sonatalar cidden beğendiğim, mükemmel diyebileceğim araçlar, ancak onların da ikinci elleri sıkıntılı. Düşük km olanı çok az, olanına da çok iyi paralar istiyorlar. Araç değiştirmek cidden zormuş.

Değerli ve en önemlisi mantıklı yorumlarınız için teşekkürler. Astra J ve sınıfındaki araçlar bence çok pahalı. Misal astra J cosmo 62000 TL, focus titanium aynı fiyat. Sonatalar cidden beğendiğim, mükemmel diyebileceğim araçlar, ancak onların da ikinci elleri sıkıntılı. Düşük km olanı çok az, olanına da çok iyi paralar istiyorlar. Araç değiştirmek cidden zormuş.

haklısın aynı dertten bende muzdaribim inan o yüzden her gün ilanlara bakıyorum zaten bakdığım 3-4 araba var her gün yenileyip duruyorum belki yeni fiyatı makul temiz km az bir şey denk gelir diye.. :sorry:

haklısın aynı dertten bende muzdaribim inan o yüzden her gün ilanlara bakıyorum zaten bakdığım 3-4 araba var her gün yenileyip duruyorum belki yeni fiyatı makul temiz km az bir şey denk gelir diye.. :sorry:
Çok bekleriz biz tahminimce:( Sahibinden.com'un her karışını ezberledim.

ben passat 2.0tdi 5.20d sonata 2.0crdi ara sıra volvolara bakıyorum.. s40 dizel.. ama temiz yok..

Benim için 2.0'lar vergi dezavantajı nedeniyle ikinci planda. Bir de vergi sistemi değişirse ki söylentiler var vergileri çok artacak.Performans ve vergi avantajı açısından 1.6 dizeller tercihim, hele ki temiz focus olsa ve ucuz olsa( imkanı var mı? :D) değmeyin keyfime. Ama ne yazık ki sıfırlarının fiyatları uçtu tutabilene aşk olsun. O yüzden laguna hakkında konu açtım ancak onun da tamamen üretimden kalkacak olması dezavantaj.

lagunayı çıkart hocam inan eğer kemikli araç istiyorsan seni kesmes ne biliyim spor bir araç gibi hiç öyle d sınıfı havası yok yani hani d sınıfında bir ağırlık falan olur hani kapı açtırma olayı yani lagunada o yok..

Geri