Renault Cliolara bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corsa_N' Alıntı:
artık alışın herşey plastiğe dönecek...
bu arabanın sadece kaporta aksamı değil klima tertibatıda berbat. dün klima için bi tane clio geldi ben böyle berbat bi klima düzeni görmedim.

o zaman olayı Fransız Alman veya İtalyan diye bakmayalım Reno diye bakalım...Olay baya saptı anlaşılan...

faithless1905' Alıntı:
o zaman olayı Fransız Alman veya İtalyan diye bakmayalım Reno diye bakalım...Olay baya saptı anlaşılan...
arkadaşım zaten bu ayrımı yaratanlar sizlersiniz..

abi tamam bu ayırımı kim yaptıysa boşverin bu konu çok uzadı.

abi boşverin bu konuyu çok uzadı ya

Arif sen clio sport'un keyfini çıkart boşver..Nede olsa otoban faresi...

Bu arada haftaya benim arabayı bir tanıdığımıza veriyorum..2003 1.5 dci clio aldım..2 yaş düşürdüm modeli ama napalım..Modele değilde vatan hainliği yaptık ona yanıyorum:kop: :kop:

hayırlı olsun abicim arabayla ilgili bir sıkıntın olursa servis vs. haber ver tanıdık çok..

;) parçalanmış plastik bir clio ön çamurluğu fotografı neler yapmış beeee...kendi içinde ne konular açmış kapamış yorumlar yorumlar oku oku daldım gittim öyle ...:) konuyu açan arkadaşı kıskandım waLLa 7 sayfa olmuş...:D. konu almış yürümüş dış işleri siyaset sanat politika ...çok fazla miLLiyetçiliğe gerek yok arkadaşlar yoksa anadola binmemiz Lazım hepimizin

bi arkadaşım reno daha çok satıyo demiş çok doğru.... lüxten ve kaliteden korkuyo insanlar bazen dikkat çekmek istemiyo evet opelin adı var bi kere...altında opel ile biyere gidip pazarlık yapamassın :) adam der altındaki arabaya bak şuna bak 3 ün 5 in hesabını yapıyo yani ben arabayı saklıyom bazen :)......mesela benim patronumun sıfır aldığı pug 307 fiyat olarak benim astradan 2 tane alıyo ama yanyana duruyolar otoparkta ama benim araba konuşuyo sadece .....ha bide parçası pahalı fikri var hep eskiden bu yana memleketimin yollu yol değil şöförleri şöför değil arabalar da 5 yılı geçtimi pes diyecek tabi ama arabaya bakarsan oda sana bakar... hem cam kenarı hem 25 kuruş olmuyor tabi....allah kısmet ederse birgün beni opelden vazgeçirecek makina ancak bir AUDİ olabilir .. :cool:

yapiressami' Alıntı:
mesela benim patronumun sıfır aldığı pug 307 fiyat olarak benim astradan 2 tane alıyo ama yanyana duruyolar otoparkta ama benim araba konuşuyo sadece ....:cool:
işte benim anlatmak isteğim konuda bu..senin araban sana göre 307 den iyidir. tmm ama patronuna görede kendi arabası 10 numaradır. zevkler tartışılamaz..
sadece benim kafamı attıran nokta bunca yıl çalışıp didindikten sonra kendi paramla aldığım araba olarak görmediğim emeğim olarak gördüğüm bir aracın bu kadar kötülenmesidir. ki yorumları baştan sona okuduysan bana hak vereceksin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri