Özgür bende de bir adet eski nesil bir araç var, üstelik 3 ileri vitese sahip, aracın 3 veya 4 ileri vitesli olması fazla ses yapacağı anlamına gelmez ama yakıt tasarrufu için faydalıdır. Malüm amerikan araçları yolda çok konforludurlar ama manuel vitesli olanların hepsi de 3 iler şanzumana sahiptir

.
Aracın defransiyel ayarları çok önemlidir. Mesela bendeki aracın defransiyeli acemi bir usta tarafından kurcalamış, kurcalanma neticesi max. hız da düşme var, rampalarda sürat yapmıyor ama çekiş bakımından neredeyse düz duvara tırmanacak performansta. O nedenle defransiyelin içine müdahale ettirmeden, ayarları bozdurmadan komple değiştirmeni sağlık veririm.
D kasa Rekord'un şanzuman kasasının içine E kasanın dişlilerini monte edebilirlerse vites kolu ile ilgili sorun aşılabilr ama bence olmaz gibi.
130 km den sonra içeriye motor sesi fazla geliyorsa o zaman motor yuvasının olduğu yere de bir izolasyon uygulamakta fayda var, zira motor sesi ile şanzuman sesi farklı şeylerdir. Şanzuman ötüyorsa dişliler aşınmış demektir.
Ben aracımın motor arkasına ve kaput altına ses izolasyonu yaptırırken Mercedes'lerin yanmayan izolasyon malzemesi ve yanmaz izolasyon süngerden faydalandım.
Ön göğüs altına uyguladığım yalıtım malzemesi ise,