Merhabalar, bugün iki kardeş arabaya atlayıp anne babayı görelim dedik, Afyon'dan Bilecik'e gelirken aklıma geldi bir yol bilgisayarı resetlemesi yapayım dedim. 205kmlik yolun 191 kmlik kısmını 88km ortalama hız ile, kütahyada şehir içinde biraz oyalanmak ve Shell'e girip mola vermek ve kaçınılmaz kamyon trafiğine yakalanmak dahil olmak üzere 5.6 litre ortalama yakıt tüketimi yakaladım. Test boyunca 10.9 litre benzin tüketilmiş, ""bıktım bu arabanın bu kadar çok yakmasından, hem bozuluyor hem çok yakıyor, opelin en dandik arabası , bizim arkadaşta vardı sürekli sanayiye giderdi!!! o yaşta arabanın motoru ilk günkü gibi olmaz hem çok yakar, hem iyi yürümez.. "" falan diye sallayan eden arkadaşlara selam olsun 
dipnot : bu arada bagaj kakılı ve arka koltuklarda erzak, bilgisayar kasası, gibi abuk subuk gereksiz yük vardı, bagajdaki yük unsurlarından biri de bi çuval patatesti

dipnot : bu arada bagaj kakılı ve arka koltuklarda erzak, bilgisayar kasası, gibi abuk subuk gereksiz yük vardı, bagajdaki yük unsurlarından biri de bi çuval patatesti