Rampada otomatik şanziman

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SATTUF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SATTUF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar

Aracım opel astra elegance 98 model otomatik şanzımanlı sorunum rampalarda ne kadar gaza basam da 70-80 km arasını geçemiyor:mad: fakak düz yolda hızım 180 km geçiyor:D.acaba nedem kaynaklanıyor birde antepte tanıdık sağlam otomatik şanzıman ustası var mı:confused: yoksa;suriye de halebi önerirmisiniz.teşekkürler

arkadaşlar hiç mi fikriniz yok bir bakın ya ............

Aynı sorun bendede var düzde 210 u görüyorum ama rampada 80 i geçmiyor :mad:otomatik vites ona yoruyorum insallah ondandır ustalardan yardım...

selam dostlar ,
Rampada 80-90 dan kasıt nedir çekişte mi problem var ? Bende de 2005 astra h easytronic vites var nazar değmesin sorunla karşılaşmadım hiç.

Antepde tamircilerin bulundugu eski garajlar semti önünden geçmeyin bile hep araca göre fiyat veriyorlar ben antepde aracimi mecburen bir kaç defa yaptirdim çok pahali yaptilar ve isterseniz yetkili servisede sorun ama suriyede parça ve işçilk ucuz diye duydum ne derece uygun bilmiyorum ama bildigim kadariyla lpgli araclari sınırdan içeri almıyorlarmış

Araç düz yolda çok iyi ama gelgelelim rampada boguluyor 80 km yi gecmiyor ne yaparsan yap.

manuel olarak vited küçülttüğünde devir yükselirken sürat ssabitmi kalıyor arıza veriyormu şanzıman

aracı cihaza bağladım herhangi bir arıza göstermedi vites geçişlerinde de bir sorun yok ama rampa oldumu araba hızlı gidemiyor

tamircilerden biri tork konvektörü arızalı dedi, bir değeri de balatalar aşınmış dedi hangisine inanalım ....................... yardım lütfen

bence şanzumanla alakalı değil

Geri