Ramazan ilk günü nasıl geçti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cedoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evt arkadaşlar. Ramazan geldi çattı nihayetinde. bugün oruçlu olupta gün içinde neler hissettiğimizi yazalım.

benim korktuğum kadar olmadı. son saatlerde susuzluk biraz vurdu ve sıcaktan dışarı çıkamadım hiç. zaten çıkılmıyor mazallah sokaklar fena, yere bakarak yürümek lazım yoksa oruç nafile kazaya gidecek....

klasik patron sendormlu geçti malesef tüm çalışanlar 17:00 de çıkarken ben bir sürü lüzümsuzca iş yüzünden 20:00 de çıktım ve ezana yolda yakalandım. rabbime havale ettim

Hala başım ağrıyor, sebebini çözemedim, her zaman ilk günler böyle.

Hala başım ağrıyor, sebebini çözemedim, her zaman ilk günler böyle.

Allah kabul etsin. İftardan sonra sıvı yüklemesi yapmanda fayda var.

Sıcaklarda daha da zor oluyor ama benım ılk gun guzel geçti şükürler olsun =)

Baş ağrısı ve aşırı susama oldu, 1-2 saat kala gözümde izmaritler uçuşmaya başladı :) Allah günahlarımızı affetsin...

hiç acıkmadım stokta var yeterince gerçide. Susuzluk 4'ten sonra biraz zorladı sadee. ama bu istanbul beni öldürecek oruç kazaya gidecek ya :)

Son düzenleme:
Kanal d'deki sucuk reklamlarıyla nasıl geçebilir sizce ? :D

evt arkadaşlar. Ramazan geldi çattı nihayetinde. bugün oruçlu olupta gün içinde neler hissettiğimizi yazalım.

benim korktuğum kadar olmadı. son saatlerde susuzluk biraz vurdu ve sıcaktan dışarı çıkamadım hiç. zaten çıkılmıyor mazallah sokaklar fena, yere bakarak yürümek lazım yoksa oruç nafile kazaya gidecek....

gerçekten RABBİM sabrını verdi çok fazla zorlanmadık. hatta iş çıkışı genelde yorgun olurdum ne hikmetse hiç yorgunluk yoktu birde gidip pazar alışverişi yaptım üstüne sadece iftara yarım saat kala biraz susuzluk oldu inşallah her gün böyle geçer ALLAH tüm oruç tutan kardeşlerime sabır versin. amin

Geri