dikkat edersen girmiyorum..yorum yazdığımı gördün mü?ne alakamı bence arada fark bile yokmadem böyle bişeyi savundun sende +18 lere girmezsin aynı şey
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dikkat edersen girmiyorum..yorum yazdığımı gördün mü?ne alakamı bence arada fark bile yokmadem böyle bişeyi savundun sende +18 lere girmezsin aynı şey
![]()
girmeden rahatsız olanida ilk defa görüyorum :rockdikkat edersen girmiyorum..yorum yazdığımı gördün mü?
yorumsuzsun serhan...girmeden rahatsız olanida ilk defa görüyorum :rock
İbo, bi sofra da sen kur yaa ne cimri adamsın...?!
girmeden rahatsız olanida ilk defa görüyorum :rock
Konuyu dağıtmaya devam edelim. Rakı+ayran+soda veya rakı+şalgam suyutabi ya geldinde gördün arkadaşım hiç bi buluşmaya gelmezsin! Garaj dayslerde de yoksun.. Kaç sofra kaçırdın bir bilsen of of of of of ... kavun beyaz peynir cacık rakı..
haaaa bide şunu deneyin benden size ufak bir tüyo! Bira severler eski tekerlek kaşarlar var kenarları küflü onunla bira hayatta tattığım nadide lezzetlerdendir!![]()
hep rakı hep rakı olmuyor var mı tekila gibisi abuu hele bide absoult vodkayı kavuna enjekte edip 2 gün dolapta bekletin sonra yemeyin yanında yatın abaaaaaaaaaaaKonuyu dağıtmaya devam edelim. Rakı+ayran+soda veya rakı+şalgam suyu
Denemeye değer.hep rakı hep rakı olmuyor var mı tekila gibisi abuu hele bide absoult vodkayı kavuna enjekte edip 2 gün dolapta bekletin sonra yemeyin yanında yatın abaaaaaaaaaaaon:
on:
on: