Rail Basıncı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakıt pompası kaçırıyor veya rail üzerinde basıncı ölçen müşür bozuk.

Araca çok iyi bir yerde ve temiz ortamda baktırman gerekiyor. sisteme en ufak tozun dahi girmemesi lazım.

tahminen garantidesin, serviste değiştir.

xenonx' Alıntı:
ewet araç dizel astra 1.3

araç garanti kapsamında ama bugun kullanım hatası olabilir araç kalacak 3 sebepten dolayı olmuş olabilir dediler ona göre almanya ya bildirilcekmiş sorun garanti kapsamına alınmayabilirmiş bende bırakmadım yrn sabah gene gidicem bakalım ne olcak

yakıtı eurodizel kullandıysan sorun olmayacak, hiç merak etme

xenonx' Alıntı:
araç garanti kapsamında ama bugun kullanım hatası olabilir araç kalacak 3 sebepten dolayı olmuş olabilir dediler ona göre almanya ya bildirilcekmiş sorun garanti kapsamına alınmayabilirmiş bende bırakmadım yrn sabah gene gidicem bakalım ne olcak

herzaman euro dizel aldım ilgin için teşekkür ederim arkadaşım

asTRa' Alıntı:
Peki Eurodiesel aldığını nasıl ispatlayacak.
bunun belirli esasları wardır herhalde yoksa ıspatlayamaz

yakıttan bir miktar numune alıp laboratuara gönderiyorlar, çok inatlaşırsan yaparlar.

asTRa' Alıntı:
Peki Eurodiesel aldığını nasıl ispatlayacak.

prince arkadaşında dediği gib......aracın basınc hattında sorun var..bu durum genelde aldığınız mazottan oluyor.sizde sorun yok ama mazot kacak oluyor oda sisitemdeki orlinkleri bozuyor ve mazot kacırıyor,basınc düşüyor yani tamammen yakıt hattında sorun var incelenecek şu demek zor yada enjektörlerde vs vs

setapxxx' Alıntı:
prince arkadaşında dediği gib......aracın basınc hattında sorun var..bu durum genelde aldığınız mazottan oluyor.sizde sorun yok ama mazot kacak oluyor oda sisitemdeki orlinkleri bozuyor ve mazot kacırıyor,basınc düşüyor yani tamammen yakıt hattında sorun var incelenecek şu demek zor yada enjektörlerde vs vs

aynen katılıyorum arkadaşlar...dizel enjektör üreticisi olarak bu mazot kalitesinin önemini iyi bilirim zerrekadar toz enjektörün anasını ağlatıyoy....özellikle şekirlerarası yollardan merkez dışından mazot almayın..sürekli aynı istasyonlardan mazot alın ve mümkünse üye kartı yaptırın her mazot alışınızda enazından elinizde delil olur....çünkü siz euro dizel deseniz bile pompacı daldın olabilir ve başlangıçta normal dizel koyup hatasını farkedip sonradan euro dizel koymaya başlayabilir yada tamamını normal koyabilir....gözünüzü de özellikle dizelciler pomacıdan ayırmayın başında durun...

büyük ihtimalle seninkisini garanti kapsamından çıkaracaklar kullanım hatası diyecekler...elinde üye kartın olsaydı sürekli aynı şirketten mazot aldığına dayir bişey..fazla zorluk çıkartmazlardı ama şimdi baya uğraştırırlar seni....

ne diyelim geçmiş oslun inşallah garantiden halletirebilirsin ...

ben herzaman aynı yerden mazot alıyorum ve bugune kadar aldıgım bütün mazotların fişlerini biriktirdim biriktirmeye de devam edicem bi problem çıktıgında hem serwise hemde benzinlige göstermek için.dün aracı sabah servise bıraktım ögleden sonra hazır oldugunu söylediler aldım.tam anlamadım söylediklerini ama hava mı varmış oksitlenmişmi benzinden dolayı bişey onu temizlemişler allahtan ugraşmadım garanti kapsamında oldu ama insan servislere güvenemiyo ya hatayı silip geri verdilerse ya bişey yapmadılarsa diye korkuyorum valla

Geri