rafineri çıkış fiyatı-pompa fiyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan t.abel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

t.abel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
17 aralık
rafineri çıkış fiyatı-47 YKR
pompa fiyatı-2.78 YTL

Vergi % 409

yorumsuz...

valla 2.78 olduya artık gaza bır nebze olsun rahat basıyorum. gideceğim yere varıyorum en azından..

arabamın deposunun üst kısmı kesin paslanmıştır........

110-120 ye depo fulleniyor.. eski günlerdeki gibi..

bu ülkede araba alan herkes alırken bi kere kazıklanır..
benzin alan.. her alışında kazıklanır..
aracına bakmak isteyen servise götüren herkes yine kazıklanır..
...
..
.

vazgecilmez bir sevda :) ama insanların sömrülmesi bu konuda bu devlete yakışır degil!

Son düzenleme:
İşin daha da üzücü yanı Türkiye' de çıkan benzinin yarısı rafineri çıkış fiyatından yani litresi 47 YKR' den ihraç ediliyormuş. Al bi yorumsuz daha...

bunedir ya benzin fiyatı düştü diye seviniyodum. bir milletle bukadar dalga gecilmez bunlar vergi değil milletle dalga gecmektir

valla arkadaşlar bu memlekete hiçbir şeyi yar etmezler.hatırlasanıza lpg ilk çıktığı zaman?ben koca lpg tankını 5 ytl ye doldurduğumu bilirim.ya sonra ne oldu?bu mal yüzde 500.000 mi arttı sizce?hayır.baktılar herkes 1000 mark'a taktırıyor lpg'yi vızır vızır dolaşıyor,uyandılar.2 yıl içinde aynı depo 30 ytl daha sonraki 2 yıl içerisinde 70 ytl bu senede maşaallah 85-90 tl ye doluyor.elektrikli araba çıksın yollara bak bakalım türkiyede ampül yakabilirmisin?

yazık valla

nasıl bir ülkede yaşıyoruz ben anlamıyorum walla.. herşeyden çok büyük oranlarda vergi alıyorlar, ama hala dağlar kadar dış borcumuz var..... amerikada yaşayan arkadaşım jipimin deposunu 25$ a dolduruyorum diyor bende burada kafayı yiyorum...

Geri