rafineri çıkış fiyatı-pompa fiyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan t.abel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17 aralık
rafineri çıkış fiyatı-47 YKR
pompa fiyatı-2.78 YTL

Vergi % 409

yorumsuz...
yorum yapmaya gerek yokk normaldir diyip geçecen dün haberlerde dinledim bu ham pertolün herşeyi bedava türkiyeye verilse ustalar genede benzin 1,95 ytl den aşağı olmaz mış yafff öle bir ülkede yaşıyozz yazıklar olsun ne diyimm

Halen çok pahalı hemen sevinmeyin. :)

bugun gene duşmuş varil fiyatı gün itibariyle 36 dolar.

zamları aynı gun yansıtırlar, ama pompa fıyatlarına gırıp bakayım dedım, halen fıyat 2.78 . olacak iş değil. euro dizel 2.47 haberınız olsun.

benzınde 3.49 , euro dizel de de 3.31 i gordukten sonra bu fıyatlar ıyıdır ıyı.

Son düzenleme:
bugun gene duşmuş varil fiyatı gün itibariyle 36 dolar.

Varil fiyatları düşüyorda pompaya hiç yansımıyor maşallah. :) Ülekmizde petrolün varil fiyatı düşeceğine vergiler düşsün derim. :D

Arkadaşlar benzin düz hesap 2 ytl'ye lpg'de 1 ytl'ye düşse valla süper olur. Arap şehleri gibi gezeriz. :(:D

bunda şükür :) 2.51 den mazot aldım 94 liraya depom doldu şaşırdım kaldım :D

17 aralık
rafineri çıkış fiyatı-47 YKR
pompa fiyatı-2.78 YTL

Vergi % 409

yorumsuz...

İşin daha da üzücü yanı Türkiye' de çıkan benzinin yarısı rafineri çıkış fiyatından yani litresi 47 YKR' den ihraç ediliyormuş. Al bi yorumsuz daha...

Varil fiyatları düşüyorda pompaya hiç yansımıyor maşallah. :) Ülekmizde petrolün varil fiyatı düşeceğine vergiler düşsün derim. :D

Arkadaşlar benzin düz hesap 2 ytl'ye lpg'de 1 ytl'ye düşse valla süper olur. Arap şehleri gibi gezeriz. :(:D

Baştakiler resmen bizimle dalga geçiyorlar. Elin GAVURUNA 47 kuruşa benzin sat, benim MÜSLÜMAN halkına 2,80 ne. Sonrada gel vatandaşa din üzerinden siyaset pardon duygu sömürüsü yap. Ülkenin içini kendileri boşaltıyor doldurması biz araç sahiplerine düşüyor. Varlık içinde yokluk.

Geri