Radyo Tarih Saat Göstergesi Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri3306
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagri3306

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2008 model opel corsa 1.3 cdti essentia var.
Bunun radyo tarih,saat göstergesi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.özellikle sıcak havalarda çalışıyor. Bu yüzdende bir yerinde temassızlık olduğunu düşünüyorum. bu gösterge panelini açıp sorunu gidermek basitmidir acaba bu konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Yardım

Kimse yaşamadımı böyle bir sorun

2008 model opel corsa 1.3 cdti essentia var.
Bunun radyo tarih,saat göstergesi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.özellikle sıcak havalarda çalışıyor. Bu yüzdende bir yerinde temassızlık olduğunu düşünüyorum. bu gösterge panelini açıp sorunu gidermek basitmidir acaba bu konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
Çözğm buldun mu benim araçta aynısı

Çözğm buldun mu benim araçta aynısı
Hocam aradan 13 yıl geçmiş:ROFLMAO:, arkadaş muhtemelen üzerinden çok araç değiştirmiştir(veya belki de hala kullanmaya devam da ediyor olabilir :D). Neyse gırgır şamatayı bir kenara bırakırsak Çağrı Bey'in 13 yıl önceki tahmini gibi kablolardaki ya da soketteki temassızlık veya oksitlenme kaynaklı bir durum olabilir. Bu işlerle uğraşan elektronikçiye giderseniz sorun yüksek ihtimal çözülecektir. Olmazsa ekranın aynısını bulabilirseniz sıfır(CID veya GID gibi ekranları bulmak zor ama TID'in bulunma derecesi nasıldır bilemiyorum) ya da çıkma ekran bulup takabilirsiniz.

Geri