Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günümüzde üretilen araçların hemen hemen hiçbirinde artık hava alma olayı yok. Hava olayı özellikle kapalı sistem diye tabir edilen Renault'larda yaygındır. İkna olman veya içinin rahat etmesi için, su haznesinin kapağını (motor sıcakken) dikkatlice hafif gevşetip sistemde hava olup olmadığını kontrol edebillirsin, kontrolden sonra kapağı sıkıca kapatmazsan su kaçağına neden olabilirsin.Yardımlarınız için teşekkür ederim. Su haznesinin kapağını tekrar kapatırken çok fazla sıkmak gerekiyormu ?. Ayrıca bugün su haznesinin kapağını açtığımda gördüğüm; kapağının içinde iki tane küçük delik var bunlar hava içinmi ?
TeşekkürlerGünümüzde üretilen araçların hemen hemen hiçbirinde artık hava alma olayı yok. Hava olayı özellikle kapalı sistem diye tabir edilen Renault'larda yaygındır. İkna olman veya içinin rahat etmesi için, su haznesinin kapağını (motor sıcakken) dikkatlice hafif gevşetip sistemde hava olup olmadığını kontrol edebillirsin, kontrolden sonra kapağı sıkıca kapatmazsan su kaçağına neden olabilirsin.
Savaş abi bugün sabah arabaya bir miktar saf su ekledim ama ok cizgisinin üzerine çıkmışım. Su haznesinin kapağını açtım ve eczanelerde satılan şırınga ile su haznesinden fazla suyu çektim. Suyu aşağı ok işeretinin tam hizasına getirdim.Böyle su çekme işi sisteme zarar verirmi ? Belki basit bir soru oldu ama kusura bakma vesvese işte.Günümüzde üretilen araçların hemen hemen hiçbirinde artık hava alma olayı yok. Hava olayı özellikle kapalı sistem diye tabir edilen Renault'larda yaygındır. İkna olman veya içinin rahat etmesi için, su haznesinin kapağını (motor sıcakken) dikkatlice hafif gevşetip sistemde hava olup olmadığını kontrol edebillirsin, kontrolden sonra kapağı sıkıca kapatmazsan su kaçağına neden olabilirsin.