- Konuyu Başlatan
Saol dostum biraz içim rahatladı. Aracın çok güzelmiş. Allah kazadan beladan korusun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben uzun yol dönüşünde ağustos sıcağında kaputu açıp baktım. sonra kontağı kapatıp baktım yine çalışmıyordu. Ama umarım söylediğin gibidir belkide fazla sıcak değilken bakmışımdır.çalışıyordur, sen görmemişsindir. 92-93 ü geçince çalışır, kontağı kapatınca kısa süre sonra kapanıyor. sen ısı yüksek değilken baktıysan görmemişsindir. kesin yükselmiştir ısı bi aralar, çalışmasa hararet yapardı zaten.
Saol dostum biraz içim rahatladı. Aracın çok güzelmiş. Allah kazadan beladan korusun...
kimmiş o hikayeci?? söylede bizde bilemim haniyapacağın iş aç kaputu çalıştır araçı bekle mutlaka gerekli ısıya ulaşınca fan çalışacaktır eğer çalışmazsa kesin bir sorun vardır soketleri çıkmış olabilir. Bir elektrikçiye götür. Sağlam fan mutlaka biraz boşta beklersen çalışır. Milletin hikaye anlatmasına bakma sen. Ayrıca araç uzun değil kısa yolda fana ihtiyaç duyar.
![]()
arkadaşlar uzun yolda fan açmaz önden aldıgı soguk hava yeterli gelir. ancak şehir içinde acar oda sıkısık trafıkte yoksa gene kolay kolay açmaz. birde hareket etmezken açar uzun yoldan geldıgınde aracı stop etme 5 dakıka çalıssın hemen açar