radara girdimm!ne yapıyımm!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
internetten kontrol etiinmi??

nasıl kontrol ediliyoo bilmiyorumkii?

durdurmadılarsa bile geliyo haberiniz olsun. ama gözden kaçırmış olabilirler oda senin şansın :)

www.gelirler.gov.tr adresinden araç ruhsatı kimin adınaysa plaka ve araç ruhsat sahibinin vergi numarası girerek mtv öğrenme kısmına bakabilirsin.eğer ceza olursa orda belirtiliyor zaten.geçmiş olsun

Şayet radar kurulu ise...

Arkadaşlar şayet radar kurulu ve biraz ileridede çevirme varsa o ceza ev adresinize kesinlikle gelmez, Ülkemizin her noktasında olmasada bazı noktalar örneğin otoban larda zaten levhalar ile belirtirler bu yolda hız kontrolü yapılmakta fakat araç durdurulmamaktadır gibi... bu levhanın olduğu yerdeki radarlarda zeten kendini belli etmiyor :) Sen yıtmışşın hasan kardeş dalgınlığına gelmiş yorumunu yapan ve başka bir araçla ilgileniyormuş yorumunu yapan arkadaşlara katılıyorum sen gözden kaçmışsın... (Yada kontroldeki memur bir opelim.net üyes, ve seni tanıdı ;)

ben zaten polis olsam opelci lere torpil yapaarım :) ne kadar etik olur bilmem ama..

Pazar günü yaptığımız mangala giderken bende girdim radara 140 la.
Gectim tepeyi aştım baktım polis cevirme yapıyor beni gördü yola cıktı yavaşladım baktım sagda benzinlik ar daldım içeri, sağa cektim lavobayo gittim çay içtim sigara içtim arabanın camlarını sildim:).
Sonra baktım 1 tane m3 1 tane dobloyu cevirmişler başlarında duruyorlar bende yavaşca cıktım devam ettim durdurmadılar benide:D:D
yani bişey olmaz;):)

Pazar günü yaptığımız mangala giderken bende girdim radara 140 la.
Gectim tepeyi aştım baktım polis cevirme yapıyor beni gördü yola cıktı yavaşladım baktım sagda benzinlik ar daldım içeri, sağa cektim lavobayo gittim çay içtim sigara içtim arabanın camlarını sildim:).
Sonra baktım 1 tane m3 1 tane dobloyu cevirmişler başlarında duruyorlar bende yavaşca cıktım devam ettim durdurmadılar benide:D:D
yani bişey olmaz;):)

Süpersin abi yaw valla nerden aklina geldi hemen petrole girmek :D :D :alkis:

O yolda 185km/h sürat yapmak mantıklı mı?

Geri