Radar tespit edici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende 103 km ile radara girmiştim...
radar tespit edicileri bende düşündüm ama fazla üstüne düşemediğim için ilgilenip almadım.
Alıp kullanırsan tecrübeni bizimle paylaş lütfen.

tesbit etmek istedikten sonra tesbit etmek kolay. neyse pek detaya girmeyeyim ama sende radar tesbit cihazı olduğu anlaşılırsa bunun ağır bir cezası ve yaptırımı var. önce cezasını araştır dilersen. birde biraz araştırma yap :)

6 ay kadar SurekLı kuLLandım hıc bı sıkıntı yasamadımç..
taşınabılır harddısk kadar bıse buyuk degıL zaten sıyah uzerınde ne bı ısık nede herhangı bıse buLunmakta CAkmakLa bırLıkte caLısmakta Sadece sınyaL oLarak SesLı bı uyarı tıpıyLe uyarıYo zaten sız o uyarıdan sonra onLemınızı aLmanız ıcın 2 km mesaFenız oLucak yanı yakLasık 2 Dk kadar..

siz bu cihazı kullansanız bile o radarı tespit edip sizi ikaz ettiğinde radar da sizin hızınızı tespit ediyor (yani menzilde oluyorsunuz) dolayısı ile aniden yaptığınız yavaşlama da radarda görünüyor, akabinde ekipler aracınızı durdurup cihazı arayıp,bulup söküyorlar ve tabii cezanızı da kesiyorlar...

cihaz bıyere bagLAnmıo karDesım..2 km az bı yoL degıL radar Duz yoLda vıraj oLmıcak 3 km kadar aLGıLıo kı herseyı geCtım bn 6 ay Sorun yaSamadım

90la gitseniz ya :) hem az yakar, 100 le gittiğiniz 100km yolda zaman kazancı sadece 6,6dk

tesbit etmek istedikten sonra tesbit etmek kolay. neyse pek detaya girmeyeyim ama sende radar tesbit cihazı olduğu anlaşılırsa bunun ağır bir cezası ve yaptırımı var. önce cezasını araştır dilersen. birde biraz araştırma yap :)

kanunlar dışında mal bulundurmak ve kaçakçılık suçu işlemiyle hapis cezası var en bariz olarak...

Cezasi 1200 tl hapis ceazsi denende bu iste paraya cevirirlermis buda 1200 tl olurmus(Avukat arkadasim arastirdi) ama dikkatiniz cekmek istedigim konu simdiye kadar bu sebepten ceza yiyen kimse yok.
Bacadir kardes kanun disi mal bulundurmak ve kacakcilik ya bunlarin bu cihazla nasil bir baglantisi var bunu bulundurmak degil kullanmak yasak istersem sus diye evime asarim kimene kacakcilikla ne alaka anlamadim hayir satmak icin alimyorumki kacakciligini yapayim ben gayet resmi yollardan bunu getirticem ve kullanicam riske girmeyen kazanamaz...

6 ay kadar SurekLı kuLLandım hıc bı sıkıntı yasamadımç..
taşınabılır harddısk kadar bıse buyuk degıL zaten sıyah uzerınde ne bı ısık nede herhangı bıse buLunmakta CAkmakLa bırLıkte caLısmakta Sadece sınyaL oLarak SesLı bı uyarı tıpıyLe uyarıYo zaten sız o uyarıdan sonra onLemınızı aLmanız ıcın 2 km mesaFenız oLucak yanı yakLasık 2 Dk kadar..
Bilgi icin cok sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri