wii nin görüntü kalitesi resmen ps2 seviyesinde.. ps3 ten başkası yalan 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah kardesim burda bilende konusuyor bilmeyende sanki ps3 ben üretiyorum ben wi kullandim ya bunlar konusulmaz bile fark cok bosver herseyin kalitesi ortada.bilmeyen sallar tabiki laf olsun torba dolsun yoruumlariniz icin tsk ler.merak etmeyin çok rahat satarsınız ps3'ü ve oyunları.oyunlar gerçi eskimiş oyunlar ama en kötüsü 30 35 eder.bende almadan önce çok araştırdım fakat ps3 her zaman bir numara bana göre.yeni alacaklara bilgi olsun diye yazıyorum.xbox türkiye'de garanti dışı bir ürün ve klasik 3k sorunu denilen sorun olduğu zaman cihazı alıp çöpe atıyorsunuz.en önemli artısı cihazın korsan oyun çalıştırması fakat ondada live'dan %100 banlanma olayı var.yani korsan oyun alıp online oynayamazsınız xbox ile cihazınız banlanır.ondan sonra orjinal oyunda alsanız live'dan yani internet üzerinden o cihazla oyun oynayamazsınız fakat single oyunlar oynayabilirsiniz.ayrıca xbox live ücretli iken (aylık ücreti var) ps network ücretsiz.bedava üye olduktan sonra online oyun oynayabilirsiniz.ps3 korsan oyun zaten çalıştırmamakta fakat bir blueray sürücüsü aynı zamanda.yani film izlemekten tutun bir ton özelliği var + olarak sadece sony firmasının çıkardığı ve sadece ps3 de çalışan god of war 3-uncharted 2 gibi oyunlar var ki sırf bu oyunlar için ps3 alınır.ps3 oyunlarını ise gerek forumlarda gerek gg gibi sitelerde 20 ila 70 tl arasında bulmak mumkun.halo gibi xbox'a ait güzel oyunlar da çıkmaktadır tabi.son olarak almadan önce tercih yapılmalıdır.''ben online oyun oynamam.'' diyorsanız korsan oyun çalıştırdığı için xbox fakat ben ''online oynarım'' diyorsanızda ps3 almanız tavsiye edilir.ayrıca yukarda bir abim ps2 ile sony hüsrana uğradı demiş.orda bir yanlışı var.ps2 en çok satan oyun konsoludur + olarak şuan bile ps3 var olmasına rağmen sıfır ps2 satılmaktadır.eğer hala yeni oyun çıkıyor olsa ps2'ye emin olun ps3'e kimse geçmezdi.sony'nin ps2'yi çıkarma nedeni satışlardan değil xbox'ın son çıkardığı ürünündeki teknolojiyi geçmekti.yani ''ben en iyisini yaparım'' demek için ps3 çıkarıldı ve görülüyor ki sony izin vermediği sürece bu cihaz kırılmayacak,malesef korsan oyun çalıştırmayacak.aklında soru olan 1 kişi bile bilgilendirdiysem ne mutlu bana :d
tskler FARK ORTADA HEPSİNİN AYRI AYRI ÖZELLİKLERİVARwii nin görüntü kalitesi resmen ps2 seviyesinde.. ps3 ten başkası yalan![]()