problemler

seyitgumus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba,
benim bir kaç problemim var necvox navi kullanıyorum ve bluetooth'ile görüşmelerde ne ben memnunum nede karşıda konuştuğum kişi sürekli rahatsız oluyor konuşurken sürekli yankı yapıyor derinden geliyor ses araç içindede aynı sıkıntı.
geçenlerde cd çalarımda bi arıza oldu gittim serviste söktüler eski ekranı bağladılar aracık orjinalinde bluetooth'a bağlandığımda sesler çok net defalarca denedim ve sıkıntısız görüşüyorum tekrar necvox bağlatmaya gittiğimde bu sıkıntıyı söyledim aracın kendi orjinal mikrafanuna bağlarmısınız dedim hata veriyor bağlanamıyor dediler.
buna bir çözüm öneriniz varmıdır ?

ayrıca park sensörüyle ilgili sıkıntım var.
aracın orjinalinde ön sensör farklı arka sensör farklı ötmekte fakat navigasyonla ön,arka aynı şekilde ötüyor.
ve ön park sensörü bazen kafayı yiyiyor önünde bir cisim olmamasına rağmen ötüyor plakayı görüyor olabilirmi sizce ?

Ynt: problemler

seyitgumus link' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,
benim bir kaç problemim var necvox navi kullanıyorum ve bluetooth'ile görüşmelerde ne ben memnunum nede karşıda konuştuğum kişi sürekli rahatsız oluyor konuşurken sürekli yankı yapıyor derinden geliyor ses araç içindede aynı sıkıntı.
geçenlerde cd çalarımda bi arıza oldu gittim serviste söktüler eski ekranı bağladılar aracık orjinalinde bluetooth'a bağlandığımda sesler çok net defalarca denedim ve sıkıntısız görüşüyorum tekrar necvox bağlatmaya gittiğimde bu sıkıntıyı söyledim aracın kendi orjinal mikrafanuna bağlarmısınız dedim hata veriyor bağlanamıyor dediler.
buna bir çözüm öneriniz varmıdır ?

ayrıca park sensörüyle ilgili sıkıntım var.
aracın orjinalinde ön sensör farklı arka sensör farklı ötmekte fakat navigasyonla ön,arka aynı şekilde ötüyor.
ve ön park sensörü bazen kafayı yiyiyor önünde bir cisim olmamasına rağmen ötüyor plakayı görüyor olabilirmi sizce ?

Necvox konusunda net bilgim yok ama plaka konusunda yaşadığınız problemin nedeni büyük ihtimalle ön plakalığınız.  ::)
Sizinle aynı sorunu Cosmo araç sahibi çoğu arkadaşımız yaşadı. Aracınızın önündeki plakalığı çıkartıp, plakayı çerçevesiz olarak tampona yapıştırırsanız sorununuz düzelecektir.  :)

teşekkür ederim.
peki varmı tavsiyeniz plakayıdamı değiştirmek gerekir ? yada sadece plakalığı çıkartıp direk plakayı çift taraflı bantla yapıştırayımmı ?

Mert in dedigi gibi ôn sensor plakaliktan otuyor.
necvox aracin orjinal kolonlarindan degil cihazin arkasinda kendi kolonundan ses cikar.
Yani emniyet kemeri sensor sesleri karisir.
Keske forumda arastirsaydiniz taktirmadan.

seyitgumus link' Alıntı:
teşekkür ederim.
peki varmı tavsiyeniz plakayıdamı değiştirmek gerekir ? yada sadece plakalığı çıkartıp direk plakayı çift taraflı bantla yapıştırayımmı ?

Rica ederim.  :)

Plakayı değiştirmenize gerek yok. Sadece plakalığı söküp çift taraflı bant ile yapıştırmanız yeterli.
Ben aracımın arka plakasını sadece çift taraflı bant ile yapıştırdım ve 2 seneye yakın zamandır sorunsuzca kullanıyorum.  :)
Ayrıca gözünüze daha hoş gelecekse plaka kenarlarındaki siyah çerçeveyi de sentetik tiner yardımıyla silebilirsiniz. Bence çerçevesiz daha hoş görünüyor.  :)

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/xAor5L.jpg[/img]

Son olarak da plakalarınızı aşağıda paylaştığım bantla yapıştırmanızı tavsiye ederim. Oldukça güçlü ve dayanıklıdır.  :)

wv0W44.jpg

aslında ben toyota almak için çıktım evden sonra hadi gitmeden astra bakalım dedik bir anda aracı aldık navigasyonuda hemen taktırmış bulundum.
dolayısıyla forumu'da arabayı aldıktan sonra keşfetmiş oldum. Herşey spontane gelişti :)

Geri