Porsche sollayan Doğan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bazen benimle kapışmak isteyen sükseli şahin ve doğanlar oluyor. önce onlara yol veryorum.

SONRA arkadan basıp yol istiyorum, ne melazım belki porsch motoru vardır

zevk meselesi adamlarda para var huzur war:)

Arkadaşlar, zaten bu araba modifiye edilip satışa filan sunulmuyor..Size ne güvenliğinden bilmemnesinden..

Yapan adamında mantığı zaten sadece draglarda binmek..Adam normal bir arabaya turbo takacağına buna takmış..Ayrıca yok 300 hp yok porche motoru ylaan haber onlar..

Bana kalırsa da gereksiz ama, şahinlere saçma sapan kaş göz yapacaklarına böle şeyler yapmalırını tercih ederim...

bence süper yapmışlar walla adam 80.000 YTL lik Subarularu 20.000 - 30.000 YTL lik şahinle geçiyo...Maksat yarışmakmı ? Evet.....Geçmekmi peki ? Oda evet :) Ve bu yarışlarda zaten pistlerde yapılıyo sürekli...Demekki ortada bi problem yok :)

Bu arada Konyaya giderseniz o kırmızı şahinin sahibi Pk Ahmetin yanına muhakkak uğrayın çok misafirperverdir kendisi zorla cola içirir e30 la zorla yanlar :) dimi denizzzzzzzzzzzzz :)

Hahha di mi kkanka:):)

emeğe saygılıyım... ben beğendim dünyada eşi benzeri yoktur heralde...

o şas o gucu nsl kaldırıo merak edıorum dogrusu , cıksınlarda bı drag pıstıne arabanın nasıl bukuldugunu gorsek

300 beygirlik şahin porche ile nasıl yarışacak arkadaşlar, porche var porche var, 250-300 beygirlik eski model porsche ler ile belki yarışır. Getirsinler bakalım sağlam bir 911 Turbo nasıl yarışacakmış. Alet 100 km ye 4 sn nin altında çıkıyor. O gitsin Subaru İmpreza STİ iler yarışsın.

Geri