Porsche sollayan Doğan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crash test yapmıyolarki bu arbalara dünyada crash testi yapılmayan tek araç bunlar tofaş kuş serisi

Crash test yapmadiklarini bende biliyorum, cunku kus serisinin ciktigi yillarda otomotiv bu kadar gelismemisdi. Ben sadece yapsalar acaba sonuc ne olur, onu merak ediyorum, demek istemisdim.

Nasıl Apachi Nasıl Apachiiii..
:kop: :kop:

Gel alalım 2 tane de alem çakal görsün:)

bende alam da 3 lüyelim:)
peşpeşe döneriz sonra:D :D

Crash test yapmadiklarini bende biliyorum, cunku kus serisinin ciktigi yillarda otomotiv bu kadar gelismemisdi. Ben sadece yapsalar acaba sonuc ne olur, onu merak ediyorum, demek istemisdim.

en son şahin 2001 yılında üretildi diye biliyorum be o zamanda crash testi oldugu kuvvetle muhtemel....

en son şahin 2001 yılında üretildi diye biliyorum be o zamanda crash testi oldugu kuvvetle muhtemel....[/quote]

2001 yilinda crash testi yayaginlasmaya baslamisdi.En azindan ben var oldugunu hatirliyorum. Fakat kus serisi uretilirken hic bir zaman(2001 yili dahil) crash testindeki parametreler dikkate ailnarak uretilmedi.Crash testine giren kus seriside hic duymadim.

walla geçen parçacıdaydım hava filtresi felan alıyodum. o ara bi müşteri daha geldi. şahinin tampon + sinyal + far + sol çamurluk aldı adam 75-ytl:D bence düşünmek lazım :D

en son şahin 2001 yılında üretildi diye biliyorum be o zamanda crash testi oldugu kuvvetle muhtemel....

bu arada şahinler hala üretimde.yanlış hatırlamıyorsam malezya ve benzer ülkelere üretiliyormuş..

Son düzenleme:
vallahı abım 300 hp araba ıyı guzelde 150 km hızla gıdıyorum dıyelım onnume herhan gıbır nesne cıktı kaza yaptım arabanın bana guvenlıgı nedır kı kardesım..tamam made ın turk bıızm malımız kotulemek olmaz ama gorunen koyde klavuz ıstemez benım ııcn en basta aracata motor gucu degıldır guvenlık gerısı yalan EMNIYET KEMERLERIMIZI TAKALIM UNUTMAYALIM .. acısını ceken bılır..paylasım ııcn tessekkur ederım kardesım elıne saglık..

isterlerse 50.000 beygire çıkarsınlar.
O görüntü o arabada olduktan sonra neye yarar ki!

o subaru motoru sanki :(

Geri