Porsche sollayan Doğan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Porsche motoruna yazık abi yaaa

Eee okadar masraf yapmışşş..noolduu:D hala şahin ama.. walla ben arabayı yolda görsemm porche gbi gidioo demem.anaaa şahinee bahk derimmm en fazlaa.:pon: :)

eşşege altın semer vursan eşşek yine eşşektir :D:D

hızlı giderken dağılır bu ya , parcalara ayrılır
ona binmekde ayrı bi cesaret ister.

yazık ya ne diyim

ya arkadaşlar eşek dediğimiz araç,türkiyenin mercedesi olarak yıllarca herkesin gözdesi oldu olmaya da devam ediyor.belki porsche kadar kaliteli bir araç değildir ama extra modifiye ile ortaya çıkan doğanın fiyatı 60-70 bin ytl yi buluyor.demekki 100 bin ytl ye porsche kadar güçlü ve güvenli araçlar üretiebiliiz.
olaya bu yönden de bakmalıyız.

Kesinlikle haklısın.Ama bayağa bayağa geciktik bu üretim konusunda.Zaten şimdiden sonra da çok zor.Artık dünyada birsürü araba ve model çıktı.Onların içinden pazara girip kar beklemek uzuuuuun yıllar alır bence.Bu iş Anadol zamanı olsaymış şimdiki Anadol nasıl olurdu acaba kaçtane değişik modeli olacaktı ve belki de dünyanın çeşitli yerlerinde satılacaktı ve bizde gurulanacaktık. ama hepsi hayal kaldı.

tamamda o kasaya o güç inanılmaz fazla gelir. Bir kere şasesi o güce müsait mi? Araç son hızda giderken eminim öldüm demeniz hiçten değil:D

Geri