Polisten çekinmeli Mi?

herzaman bardağın boş yanını görmemek lazım,tabıkı körlüğün de alemi yok ama görevi ugrunda şehit olan kimbilir kac polis vardır.her camiada iyi kötü dogru yanlış vardır.genelleme yapmayalım..türk polisi türk halkının yanında..onlar da halk zaten..

....

Son düzenleme:
arkadaşlar bizde uzaydan gelmedik yani.bizde aynı kıza aşık olduk,aynı hocalara ahh çektik.aynı sigarayı nefeslere böldük vs.vs.vs.ama meslek bu.bizde emir kuluyuz.keyfiyetten uzak davranışları bizde istemiyoruz.bizde sevilmediğimizin farkındayız.ben görev sırasında bir suçluyu kovalarken vuruldum.ilk 15-20 gün alkış üstüne alkış aldım.daha sonra yavaş yavaş olay unutuldu.belki o günlerde beni alkışlaya aynı kişiler şimdi arkamdan söyleniyor.bu mesleğin cilvesi bu.ayrıca empati kurup düşünen varmı hiç.eğer yoksa gelin misafirim olun beraber göreve çıkalım.bazı şeyleri yaşamadan yorum yapmak yalnış olmaz mı

başımızın üstünde yerin var...

...

Son düzenleme:
pois vatandas elele

gorevını layıkı ıle yapan her polıs memuruna saygımız sevgımız sonsuz her daım yanlarındayız ama aradakı curuk yumurtalar da bu meslegı tertemız ıcra edenlerı bıraz zor durumda bırakmıyor desek yalan olur curuk yumurtalar ıcınse fazla soze gerek yok onlar zaten curumus ve kokusmus ALLAH ıslah etsın bır general yegenı olarak soyleyecegım gorevını duzgun ıcra eden her vatan evadı basımızın tacıdır.

....

Son düzenleme:
temiz bir toplum yaratmak önce kendi dürüstlüğümüzden geçer .ben adıma üzerime düşeni en iyi şekilde yapıyorum darısı her kesimdeki insanların başına
bundan hıc suphemız yok ALLAH yardımcınız olsun ne psıkopatlarla ugrastıgınızı ne zor gorev yaptıgınızı ben cok ıyı bılırım zıra bırcok memur arkadasım akrabam var ısınız gercekten cok zor ne dıyelım ALLAH ' A emanet olun

Yarası olan gocunur. Polisten niye korkayımki. Alnım açık. Hırsız, katil, darpcı değilim. Kanunlara uyduğum için içim rahat. İnsan insandan korkar mı, onlar da içimizden biri değilmi? Bir araştırın bakalım. Hepimizin sülalesinde veya yakın çevresinde bir polis vardır.

Yarası olan gocunur. Polisten niye korkayımki. Alnım açık. Hırsız, katil, darpcı değilim. Kanunlara uyduğum için içim rahat. İnsan insandan korkar mı, onlar da içimizden biri değilmi? Bir araştırın bakalım. Hepimizin sülalesinde veya yakın çevresinde bir polis vardır.
cok haklısın agabey bazen olumsuz durum lar da olsa netıcede bızım ıcın dıdınıp duruyorlar zıra bu ıs sadece para karsılıgı yapılacak bır ıs degıl bunun ıcın vatan sevgısı de agır basıyor kanaatındeyım kaldı kı su an cogu akademı mezunu ve ıdealıst kardeslerımız hersey daha ıyı olacak ınsallah olacak ve ıyı toplum olmayı ogrenecegız ogrenmezsek ogretecekler .........

Geri