Polisten çekinmeli Mi?

f.astra_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
önceleri Polisten Cok Cekinirdim.sanki Bana Durup Dururken Bişi Yapcak...çocukluk Işte.şimdi Ise Onlarin Nedenli Zor şartlar Altinda Calistigini Düşünüyorum,can Emniyetlerinin Olmadigini Düşünüyorum.ve Buna Karşilik Maaşlari Da Az.insan Caninin Degeri Aylik 1000ytl Civarimi Sizce...ben Polis Değilim Bu Arada :)

oraya aktarırız o halde

polisten çekinmelimiyiz?

önceleri Polisten Cok Cekinirdim.sanki Bana Durup Dururken Bişi Yapcak...çocukluk Işte.şimdi Ise Onlarin Nedenli Zor şartlar Altinda Calistigini Düşünüyorum,can Emniyetlerinin Olmadigini Düşünüyorum.ve Buna Karşilik Maaşlari Da Az.insan Caninin Degeri Aylik 1000ytl Civarimi Sizce...ben Polis Değilim Bu Arada :)

ben ceza yazcak diye tırsmaya başladım. sanki heran durdurcakmış gibi geliyo. :) daha arabayı alalı 1 yıl olmadı. 2 defa ceza yedim radar ve sollamadan.

Suçuna göre polisten çekinmelisin..suçun yoksa sorun yok onlar bizim polislerimiz ama suçun varsa yandın...milyonlarca üniversite mezunlarının 600-700 e çalıştırıldığı düşünülürse bence maaşları gayet iyi...

Polisten çekinmem.Niye çekineyim ki? suçlu olan çekinsin.:)
Belki bazı çekinmeler çocukluktan kalma pisikolojik baskıların etkisinden olabilr.;)

ben ceza yazcak diye tırsmaya başladım. sanki heran durdurcakmış gibi geliyo. :) daha arabayı alalı 1 yıl olmadı. 2 defa ceza yedim radar ve sollamadan.

Bunun korkuyla ilgisi yok bence hatalı sollarsan hızlı gidersen senin ve diğerlerinin can güvenliğ için korkman gerekiyor ama polisden değil bu şekilde hızlı gittiğin ve sollanmayacak yerde solladığın için:)

arkadasım polisin maası 1000 lira demişsin ama "polis okullarında" öğretilenler ortaya canını koymasını söylemiyor. orada öğretilen polisin 2 temel görevi vardır. 1 engelleme 2 rapor tutma. kimse kimseye ortaya canını koy demiyor. polis bir yerde vukuat varsa olaya müdahele etmez bunun en bariz örnekleri tv de var. adamın evinde hırsız var polis ben bişe yapamam diyor. sonra biz halk olarak polise kızıyoruz. şunu unutmayalımki onlar özel tim değil türkiyede halkın çogunluğunun olduğu gibi 657 ye baglı devlet calısanı. özel koruma değil. ki koruma olanların maasıda gayet iyi. polisten çekinme işine gelince ben polisleri sevmem nedeni geçmiş deneyimlerim. ama bugun trabzon sokaklarında polis okulundan arkadaslarımla geziyorm. tabi zaman zaman kızdığım oluyor ama ne bilim arkadasımız işte. :D ama genede sevmiyorum.

Ehliyetsiz araba cok kullanmis oldugum icin herp polisten cekinirdim, yani onlari gorunce kalbim duracak gibi olurdu, ama ehliyet aldiktan sonra ilk baslari eskiden kalma bi korku olacak yine tirsardim, ama simdi cok rahat ve sogukkanliyim.

Bunun korkuyla ilgisi yok bence hatalı sollarsan hızlı gidersen senin ve diğerlerinin can güvenliğ için korkman gerekiyor ama polisden değil bu şekilde hızlı gittiğin ve sollanmayacak yerde solladığın için:)
evet arkadaşlar yalçının dediği gibi polisten ceza yiyeceğiniz için korkmayın hata yaptığınız zaman diğer kişilere çok ciddi şekilde zarar verebileceğinizi düşünün bazı hataların telafisi bile olmuyor.insanlar başkalarının hatasını canıyla ödüyor kimse bu duruma düşmek istemez herhalde...sonuçta tüm ceza yazılan kurallar insanları korumak için konmuştur...(bu arada bende bir polisim...)

Geri